Joensuu - Kouvola 2.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Nappaako Kouvola kotiedun playoffeihin?

Joensuu – Kouvola, Merkki 2, Kerroin 

Liigajumbo JoMa päättää odotettua heikomman kautensa kotonaan Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Vierailijat arvostan laadultaan sarjan kärkeen neljän parhaimman joukkoon, Joensuu on aika lailla alempaa keskikastia.

Kotijoukkue pelaa ilman panoksia. Kouvolalla on sen sijaan kaikki pelissä, sillä voitolla se ottaisi viimeisen jäljellä olevan kotiedun pudotuspeleihin. KPL ei ole voittanut viiteen vieraspeliin, mutta täytyy ottaa huomioon kovat vastustajat. Koskenkorvalle ja Kankaanpäälle se hävisi niukasti 1-0, ja sarjakärki Sotkamo koulutti odotetusti kouvolalaisia 2-0.

Joensuu on kuitenkin nykykunnoltaan sarjan heikoin porukka, sen kertoo vaisut 16 runkosarjapistettä, eli vaivaiset 0,64 pistettä per ottelu. Kouvolan sisä-ja ulkopeli on aika tasapainoista, Joensuulla on sen sijaan vaikeuksia molemmissa. JoMa on nimittäin sarjan heikoin sisäpelissä, joten viime aikoina ulkopelin kanssa tuskaillut Kouvola pääsee nyt normaalia helpommalla.

Joukkueet kohtasivat kesäkuun alussa, jolloin viime vuoden hopeamitalisti Kouvola otti suvereenin 2-0 voiton ( 2-1, 5-1 ). Näistä asetelmista Kouvolan suora kerroin maistuu, se on selvä suosikki vieraissakin.

Veikkaussivut | JJ