Kankaanpää - Raahe 9.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Kykeneekö Kankaanpää ottamaan tärkeän kotivoiton?

Kankaanpää – Raahe Pattijoki, Merkki X, Kerroin 

Superpesiksen puolivälierien toisessa ottelussa Kankaanpäässä kotijoukkue haastaa Pattijoen Raahen. Ensimmäinen kohtaaminen sunnuntaina päättyi Raahen lopulta jopa kohtalaisen selvään 2-0 voittoon. Raahe ei todellakaan ollut ottelussa mikään ylivoimainen, mutta kuitenkaan Kankaanpää ei saanut toissapäivänä aikaiseksi niitä tarvittavia juoksuja. Raahe on perustasoltaan toki kohtalaisen selvästi Kankaanpäätä laadukkaampi, mutta kyllä kotiyleisön edessä tilanne tasoittuu selvästi. Kankaanpää päätti runkosarjan hyvin kaksijakoisesti. Kolmesta viimeisestä ottelusta KaMa hävisi kaksi, mutta voitti viimeisessä ottelussa kotonaan nimenomaan Raahen, joka oli todella arvokas voitto, etenkin henkisellä puolella.

Kankaanpäästä osattiin ennen kauden alkua kuvitella, että joukkue olisi sellainen yllätysvalmis joukkue. Sitähän se on toki edelleen. Kankaanpäälle kotiottelut etenkin pudotuspeleissä ovat todella tärkeitä, sillä vieraissa ei tule olemaan helppoa, josta kertoi myös ensimmäinen kohtaaminen Pattijoella. Kankaanpää ei todellakaan ollut kaukana saavuttaa itselleen jopa kotietua pudotuspeleihin, mutta lopulta joukkue jäi kuudenneksi asti. Toisaalta piste-eroa kotiedun saaneeseen Kouvolaan kertyi vain kolme pistettä.

Ottelusta voidaan odotella hyvin tasaista. Raahe on toki vieraissakin lievä suosikki, mutta kyllä kotiedun turvin Kankaanpää pystyy yllättämään. Oikeastaan kotijoukkue tarvitseekin nyt tukea kotiyleisöltä, koska jos nyt Raahe onnistuu voittamaan, ottelusarja alkaa pikkuhiljaa olla pelattu. Kahden voiton takaa-ajoasemasta olisi todella vaikea lähteä voittamaan Raahea, ja vieläpä vieraskentälle. Ei todellakaan olisi mikään suuri yllätys, jos tässä pelattaisiin pitkän kaavan kautta.

Veikkaussivut | Tuomas