Vera Zvonareva - Mariya Koryttseva 23.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/07/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Bakun-turnauksen suuryllättäjä jälleen yllättämään?

Vera Zvonareva(-5,5 peliä) – Mariya Koryttseva, Merkki 2, Kerroin 

Bakun WTA-tason turnauksen suuri yllättäjä, 26-vuotias Ukrainalinen Mariya Korrytseva lähtee jälleen selvästä altavastaajan asetelmasta. Toistaiseksi Koryttseva ei ole missään ottelussaan Bakussa ollut suosikki, eikä ole tänäänkään. Baltachan, Yakimovan ja Bondrenkon voitettuaan alkaa kuitenkin jo tuntua siltä, että tämä neiti on iskussa!  WTA-listalla Koryttseva on 165. Todella loistavasti kyllä Koryttseva on pelannut altavastaajana, toistaiseksi jopa nolla erätappiota.
Nyt toki vastassa toistaiseksi nimellisesti suurin vastus, sillä ei ole todellakaan WTA-listan 3. Vera Zvonareva vakuuttanut. Hän menetti monia syöttöjä, lopulta hävisi toisen erän. Eikä vastassa lopulta ollut “kuin” Anna Tatisvili (WTA-listan 93.).

Zvonarevalle ei missään nimessä sovi suursuosikin asema. Muutenkin Zvonareva yleensä, etenkin suureen johtoon päässessään alkaa pelata “takki auki”. Missään nimessä aliarvioda vastustajaa ei saa. Paha vastus Korrytseva oli Zvonarevalle myös 2009-vuoden Istanbulin turnauksessa, jossa selkeästi suosikkina lähtenyt Zvonareva taipui lopulta erin 2-1 Koryttsevalle. Mikäli sama tahti jatkuu, tulee Zvonarevalla olemaan pahoja ongelmia. En millään näe tässä Zvonarevaa suursuosikkina, eikä hän todellakaan ole se, joka kaataa heikompansa 6-0, 6-0. Korrytseva tulee pistämään kovasti hanttiin. Saa nähdä mihin se sitten riittää.

Veikkaussivut | misteri