HJK - FC Honka 12.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Pääkaupunkiseudun tulikuuma derby.

HJK – FC Honka, Merkki 2, Kerroin

Honka haastaa sarjakärki HJK:n perjantain huippuottelussa. Klubi on edelleen voittamaton kotonaan, nyt vastaan asettuu kuitenkin nousujohteisessa vireessä porhaltava Honka, jota arvioitiin ennen kauden alkua kolmen parhaan joukkoon.

Espoolaisryhmä on selättänyt alkukauden vaikeudet, nyt se on saanut maalihanat auki, sen osoittaa kahden viime pelin komeat seitsemän tehtyä maalia. HJK on ollut viime aikoina ailahteleva, Klubin onneksi kurssi on kääntymässä parempaan suuntaan, kun alla on kaksi puhdasta voittoa.

Klubin materiaali on liigan laadukkain ja laajin. Honka ei paljoa perässä tule, sekin kuuluu Veikkausliigan kärkijoukkueisiin.

Helsinkiläispoppoon katseet ovat osittain Eurooppa-Liigan kamppailussa Schalkea vastaan. Honka pääsee terveenä tähän otteluun, Klubi kärsii sen sijaan loukkaantumisista, kun sivussa on perjantain ottelusta ainakin Rami Hakanpää, Valtteri Moren, Rafinha ja Dawda Bah. Epävarmaa on myös Teemu Pukin, Alexander Ringin, Mikko Sumusalon ja Aki Riihilahden pelaaminen.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet tasaisia, kahdessa viimeisimmässä ottelussa molemmat ovat napanneet voitot, näissä maaliero HJK:n hyväksi 2-1.

Hyvässä kunnossa oleva Honka voi hyvinkin yllättää Klubin. Jossain vaiheessa kova kotiputki katkeaa, ja nyt siihen on mahdollisuus, sillä Honka on ollut yksi tämän kauden parhaimmista vierasjoukkueista.

Veikkausvihjeet | JJ