HJK - IFK Mariehamn 30.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 30/07/2011
Jaa tämä...

Miten HJK motivoituu Veikkasliigaan ennen Kroatian vierailua?

HJK – IFK Mariehamn, Merkki X2, Kerroin 

Jalkapallon Veikkausliigan päivän jälkimmäisessä ottelussa Helsingin Jalkapalloklubi saa vieraakseen IFK Mariehaminan. Kyseessä on Veikkausliigan kierros numero 18. HJK johtaa Veikkausliigaa niin suurella erolla, että mestaruus on käytännössä ratkennut. Toisena oleva Turun Inter on jo lähes kymmenen pistettä HJK:ta perässä, joten Interillä nyt vain on täysin mahdoton tehtävä kuroa ero kokonaan kiinni. HJK on Veikkausliigan paras joukkue, mutta nyt tilanne on aivan toinen sillä motivaatio ei voi olla kovinkaan kaksinen.

HJK:lle on tulossa viikolla huipputärkeä toinen osaottelu Dinamo Zagrebia vastaan. HJK hävisi todella ikävästi avauosan Helsingissä keskiviikkona 1-2, joten kyllähän HJK:lla on todella, todella vaikea työ edessään. HJK lepuuttaa Mariehaminaa vastaan avainpelaajia. Vaikka HJK:n materiaali on Veikkausliigaan todella laaja, ei se tarkoita, että “varamiehistöllä” Marienhamina olisi helposti kaadettavissa.

Mariehaminalla on laadukas joukkue ja viimeisenä lukkona Yhdysvaltojen pääsarjassa pelannut Josh Wicks. Vierailijat ovat muutenkin  pelanneet hyvän kauden ja he ovat liigassa hienosti viidentenä. Mariehaminalla on ottelussa varmasti motivaatiota selkeästi enemmän.

Veikkaussivut | Tuomas