VIDEO: Venäjän Futsal-liigassa outo tilanne - Pelaaja löi tuomaria!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Pelaajalla keitti yli

Venäjän Futsal-liigassa nähtiin erikoinen tilanne FC Viragen ja FC Kurganin välisessä ottelussa. Viragen riveissä pelaava azerbaijanilainen pelaaja-agentti Sarhan Mikayilov löi ottelun erotuomaria rajusti päin näköä. Pelaaja ei ollut tyytyväinen tuomarin ratkaisuun, joten ottelun oikeudenjakaja sai tuntea tämän nahoissaan. Mikayilov on kokenut pelaaja, joka on pelannut muun muassa Azerbaijanin maajoukkueessa, mutta tällä kertaa kaverilla keitti pahasti yli.

Venäläinen uutistoimisto TASS uutisoi, että Mikayilov on tuomittu tempauksensa johdosta peräti kahden vuoden pelikieltoon. Tuomarin koskemattomuudesta seuraa aina iso rangaistus, joten pelaajan olisi pitänyt miettiä tekoaan hieman tarkemmin. Lisäksi Mikayilov on tuomittu maksamaan reilun 700 euron sakot lyönnistään.

Futsal on jalkapallon ohella herrasmieslaji, joten tällaisia ylilyöntejä näkee erittäin harvoin. On lohduttavaa, että myös Venäjällä tuomarin koskemattomuuteen suhtaudutaan rankalla kädellä. Kukaan ei varmasti toivo näkevänsä Mikayilovia kentällä vähään aikaan.

Futsalissa punainen kortti ei ole joukkueelle yhtä paha asia kuin jalkapallossa. Futsalissa joukkue joutuu nimittäin kahden minuutin alivoimalle, mikäli joku pelaajista saa punaisen kortin. Ulosajetun pelaajan tilalle ei saa vaihtaa uutta pelaajaa, ellei ylivoimalla pelaava joukkue onnistu maalinteossa kahden minuutin aikana. On kuitenkin hyvä asia, että Mikayilov sai tempustaan kunnon pelikiellon.

Katso tilanne tästä!

Lue myös:

KUVAT: David Beckham UNICEFIN lähettiläänä hyisissä olosuhteissa

VIDEO: Jalkapallon EM-karsinnoissa vuorossa jatkokarsinnat

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa