Venäjä - Israel 10.9.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/10/2013
Jaa tämä...

Nouseeko Venäjä lohkokärkeen Israelia vastaan?

Venäjä – Israel (+1), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,35 | 4,70 | 10,00 

 

 

Jalkapallon MM-karsintojen ottelutarjontaa, Israel matkustaa testamaan Venäjän päivän vireen. Kyseessä on F -lohkon kamppailu. Venäjä on tällä hetkellä lohkossa toisena kaksi pistettä Portugalia perässä, mutta toisaalta Venäjä on pelannut ottelun vähemmän. Venäjä on pelannut kaiken kaikkiaan näissä karsinnoissa erinomaisesti ja nyt voitolla Venäjällä olisi mahdollisuus siirtyä lohkossa yksin kärkeen. Vieraaksi saapuva Israel on lohkossa kolmantena, mutta Israel ei lukeudu hääviin vierasjoukkueisiin ja toisekseen Venäjän puolustus on ollut näissä karsinnoissa hurjaa luokkaa – Israelille yhdenkin maalin tekeminen tänään ei ole helppoa.

Venäjä on ollut lohkon paras kotijoukkue, sillä neljästä kotiottelusta Venäjällä on alla neljä voittoa ja vain yksi päästetty maali! Itse maalinteossa Venäjä on onnistunut kahdeksan kertaa ja sitä voidaankin pitää erinomaisena suorituksena. Venäjälle on kuitenkin erittäin tärkeää saada tästä ottelusta voitto vaikka sitten vain niukalla maalierolla, sillä Portugali tarjoamalla tarjoaa Venäjälle lohkon kärkipaikkaa, Portugalihan ei tänään pelaa.

Israel ei muutama päivä sitten pystynyt voittamaan kotonaan Azerbaizhania ja sitä voidaan pitää suurena yllätyksenä. Israel lähti Azerbaizhania vastaan suurena suosikkina, mutta niin vain israelilaiset jäivät 1-1 maalein tasapeliin. Venäjä murskasi omassa ottelussaan puolestaan Luxemburgin 4-1 maalein. Vahvasti näyttää siltä, että Venäjä tulee voiton nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas