Venäjä kotiturnauksensa voittoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Venäjä täysin ylivoimainen Moskovan turnauksessa! 

Jääkiekon Euro Hockey Tour on nyt tämän vuoden osalta pelattu! Moskovan turnaus oli hyvin pitkälti juuri sellainen mitä ennen turnauksen alkua odoteltiin! Lähtökohtaisesti Venäjä lähti turnaukseen suurimpana suosikkina eikä Venäjälle löytynytkään missään vaiheessa minkäänlaista vastusta! Venäjä aloitti urakkansa voittamalla Ruotsin 1-5 maalein, heti perään Venäjä voitti Tsekin 6-0 maalein ja viimeisessä ottelussa Suomi oli ainakin jonkinlainen vastaantulija 3-1 numeroin.

Suomen turnaus ei sujunut missään tapauksessa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta toisaalta voiko turnausta pitää suurena pettymyksenäkään? Ei oikeastaan voida! Eniten oikeastaan näin lähtökohtaisesti harmittaa Ruotsi -ottelu. Juuri kyseisen ottelun viimeisessä erässä ennen oikean loppukirin alkua Suomi sekoili aivan täydellisesti oman maalinsa takana ja näin ollen takaa-ajo jäi kokonaan suorittamatta.

Jääkiekon SM-liiga jatkuu heti tiistaina! Jääkiekkofaneja hemmotellaan siispä heti alkuviikosta ja tiedossa on erittäin mielenkiintoisia ottelukierroksia ennen joulua! Tiistaina tiedossa on peräti seitsemän ottelun kierros! Monia varmasti kiinnostaa jatkuuko SaiPan huikea vire? Tällä kertaa Kisapuistoon vieraaksi saapuu Ilves. Oulussa tiedossa on huippuottelu Kärppien sekä KalPan välillä!

Loppuun todettakoon, että pian käynnistyy nuorten MM-turnaus! Venäjällä käytävä turnaus käynnistyy noin muutaman viikon kuluuttua ja näin ollen jääkiekkoa on tiedossa koko loppuvuosi erittäin hurjaan tahtiin! Veikkaussivut on tietenkin mukana myös kyseisessä turnauksessa tarjoamalla vihjeet sekä ajankohtaiset uutiset!

Veikkaussivut | Tuomas