Venäjä - Ruotsi 7.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/07/2013
Jaa tämä...

Murskaako Venäjä haluttoman ja mauttoman Ruotsin?

Venäjä – Ruotsi (+14,5 pistettä), merkki 1, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,05 | 10,00

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Venäjä kohtaa iltapäivän ottelussa vastaan asettuvan Ruotsin. Kyseessä on molemmille joukkueille kolmas ottelu tässä turnauksessa. Venäjä on tässä vaiheessa ehtinyt häviämään Italialle sekä Kreikalle. Venäjä ei ole liikenteessä kuin keskikastin joukkueella, mutta Ruotsia vastaan selkeän voiton on ehdottomasti tultava. Ruotsi on ollut tässä turnauksessa täysin ulkona kuin lumiukko eikä tästäkään ottelusta Ruotsille voida odotella yhtään mitään. Ruotsi on ollut tähän mennessä kahden NBA-pelaajansa varassa, Suomea vastaan nämä kaksi tähteä pitivät hetkittäin ruotsalaisia mukana ottelussa, muuten homma meni yksinyrittämiseksi eikä muutenkaan koko touhusta tullut yhtään mitään.

Venäjä on materiaaliltaan huomattavasti Ruotsia edellä, tässä lajissa Ruotsilla ei vaan yksinkertaisesti ole mitään asiaa taistella huippujoukkueita vastaan! Venäjä ei ole vielä napannut tässä turnauksessa voittoakaan, mutta nyt ensimmäinen voitto on äärimmäisen lähellä. Venäjältä on sentään löytynyt molemmissa otteluissa realistista yritystä, kun taas Ruotsi on molemmilla kerroilla lähinnä surffaillut kentällä.

Ruotsi ei kesän aikana harjoitusotteluissa saanut yhtään mitään aikaan, joten Ruotsin valmistautuminenkaan ei sujunut tähän turnaukseen hyvin. Kaikki asetelmat viittaavat siihen, että Venäjä tulee todennäköisesti ratkaisemaan tämän ottelun jo puoliaikaan mennessä. Venäjä avaa ehdottomasti tänään voittotilinsä.

Veikkaussivut | Tuomas