Venäjä - Suomi 7.11.2013 | Karjala turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Venäjä sekä Suomi avaavat sinivalkoisten kotiturnauksen.

Venäjä – Suomi, merkki 2, kerroin 
Venäjä – Suomi ML, merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,35 | 3,90 | 2,40 

 

 

Jääkiekon Karjala -turnaus käynnistyy tänään kahdella ottelulla, illan ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Venäjä sekä Suomi. Ottelu pelataan Helsingissä. Lähtökohtaisesti Venäjä on aina äärimmäisen laadukkalla kokoonpanolla liikenteessä, vaikka kieltäytymisiä onkin Venäjälle tullut myös tähän turnaukseen. Suomen tilanne on oikeastaan kuitenkin parempi kuin Venäjän tilanne, sillä Suomi lähtee tähän turnaukseen parhaalla mahdollisella kokoonpanolla otettuna huomioon pelaajat, jotka ovat Euroopassa pelaamassa. Suomen kokoonpano ei oikeastaan voisi olla tätä parempi, sillä Suomi on saanut itseasiassa kasaan juuri sen kokoonpanon minkä Suomen valmennus on myös halunnutkin.

Suomi voitti viime kerralla Tsekin EHT-turnauksen maalierolla 10-1 ja kaiken kaikkiaan Suomi pelasi Tsekin turnauksessa äärimmäisen vakuuttavasti! Tässä turnauksessa Suomella on erittäin kovat näyttöhalut, sillä tämä on paras mahdollinen näytönpaikka pelaajille. Kotiturnaus on aina kotiturnaus ja onkin selvää, että tänään kentällä tullaan näkemään nälkäinen Leijonaryhmä. Suomi jätti itsestään elokuussa Tsekin turnauksessa erittäin hyvän kuvan, joten siinä mielessä Suomen on hyvä jatkaa siitä mihin Suomi viime kerralla Tsekin turnauksessa jäi. Suomi on tavallaan varmasti valmiimpi tähän turnaukseen kuin Venäjä, sillä Venäjä ei vakuuttanut Tsekin turnauksessa lainkaan ja Venäjän joukkue ja varsinkin asennepuoli saattaa nousta välillä hyvinkin suureen rooliin.

Lähtökohtaisesti Venäjää ei sovi koskaan aliarvioida yhtään, mutta tässä tapauksessa Suomi nostetaan erittäin hyväksi pelikohteeksi. Suomi on ehdottomasti ottelussa suosikin asemassa, sillä ottelu pelataan tosissaan kuitenkin Helsingissä. On todennäköistä, että maaleilla ei tänään juhlita, mutta niukasta Suomen voitosta lähdetään liikenteeseen. Suomihan on ollut joukkueena Venäjälle myös erittäin inhottava vastustaja, sillä kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet Suomen voittoon. Napataan Leijonat vetokupongille tästä kohteesta mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas