Venäjä - Suomi 9.4.2013 | Naisten MM-jääkiekko

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/09/2013
Jaa tämä...

Nappaako Suomi MM-pronssia hienon turnauksen päätteeksi?

Venäjä – Suomi, merkki 2, kerroin 
Venäjä – Suomi ML, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,60 | 4,20 | 2,16 

Jääkiekon naisten MM-turnaus lähenee loppuaan ja nyt vuorossa ovat mitalipelit. Päivän ensimmäinen ottelu käydään MM-pronssista Venäjän sekä Suomen välillä. Välierät pelattiin eilen ja niissähän Suomi hävisi upean taistelun jälkeen Yhdysvaltoja vastaan 3-0 maalein, Venäjä puolestaan hävisi 8-1 maalein Kanadaa vastaan. Heti alkuun voidaan todeta, että Suomi taisteli Yhdysvaltoja vastaan upeasti, mutta Yhdysvallat jopa pienellä onnellakin lopulta kuitenkin viimeisen erän puolen välin jälkeen maalinteossa onnistui. Venäjä oli Kanadaa vastaan välierässä pihalla kuin lumiukko ja koki murskatappion. Ensimmäisessä erässä Kanada ei saanut kuin yhden maalin, mutta toisessa erässä Venäjän alakerta oli täysin sekaisin.

Noora Räty on ollut jälleen loistava Suomen maalilla ja todennäköisesti pelaa myös tässä kamppailussa Suomen aloittavana maalivahtina. Noora Räty torjui Yhdysvaltoja vastaan loistavasti, mutta viimeisessä erässä ei voinut sitten muutamalla Yhdysvaltojen maalille mitään. Viimeinen maalihan tuli sitten tyhjään Suomen maaliin. Maalivahtipeliin Suomen peli ei tule kaatumaan, se on varmaa! Vaikka Suomi onkin kärsinyt turnauksen aikana tappiot Kanadaa vastaan sekä kahdesti Yhdysvaltoja vastaan, nyt tiedossa on huomattavasti helpompi vastustaja.

Jos ja kun Suomi on saanut pettymyksen pois mielestään, ehdottomasti Suomi on tässä selkeä suosikki MM-pronssin nappaamaan! Venäjän osalta on kohtalaisen vaikeaa lähteä ennustamaan, että kuinka hyvin joukkuetta tämä ottelu tulee kiinnostamaan. Kuitenkin on ehdottomasti muistettava, että Venäjä ei ollut tässä turnauksessa kohdannut huippujoukkuetta ennen välieriä, joten pettymys Venäjällä on todennäköisesti mielessä. Suomi on ehdottomasti vahvoilla voiton tästä nappaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas