VIDEO: Venäjälle järkyttävä menetys - Supertähden kisat ohi? | MM-kisat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Venäjän oma supertähti otti pahannäköisesti osumaa sunnuntai-iltana pelatussa Saksa-ottelussa.

MM-kisoja lähes mielin määrin dominoinut Venäjä koki sunnuntai-iltaisessa Saksa-ottelussa turnauksen ensimmäisen vastioinkäymisensä, kun joukkueen ehdoton supertähti Alexander Ovechkin loukkaantui. Venäläistaituri sai kovan tällin polveensa ja pahimmassa tapauksessa miehen kisat päättyivät tähän.

Loukkaantuminen tapahtui keskialueella, kun Ovechkin lähti nostamaan Venäjän hyökkäystä ylöspäin omalta puolustusalueelta. Saksan Markus Kink päätti kuitenkin pysäyttää venäläisen vanhan liiton perstaklauksella. Ovechkin ehti väistää saksalaispelaajan taklauksen vain osittain ja täten hyökkääjän polvi kopsahti ikävästi Kinkin ahteriin.

Ovechkin jäi tilanteen jälkeen maahan makaamaan ja lopulta hänet talutettiin monen henkilön voimin pukuhuoneeseen. Sieltä mies lähti sairaalaan jatkotutkimuksiin. Ovechkin ei pystynyt laittamaan oikealle jalalleen lainkaan painoa, mikä ei tietenkään lupaa hyvää tulevia otteluita silmällä pitäen.

Kinkille ei tuomittu tilanteesta rangaistusta.

Katso Ovechkinin loukkaantuminen tästä!

Ovechkin ehti naputtelemaan kuudessa pelaamassaan MM-ottelussa mukavat 3+6=9 -tehopisteet. Näillä lukemilla supertähti majailee koko turnauksen pistepörssin neljännellä sijalla.

Venäjän maajoukkueen lääkärin mukaan Ovechkinin saama tälli oli lopulta pelättyä lievempi. Tähtihyökkääjä jää Minskiin, mutta on toistaiseksi sivussa tositoimista. Vamman vakavuudesta ei kuitenkaan ole kerrottu mitään tarkempia tietoja.

Supertähtensä loukkaantumisesta huolimatta Venäjä onnistui kaatamaan Saksan maalein 3-0. Täysin puhtaalla pelillä tahkonneella Venäjällä on nyt kasassa huimat 18 pistettä ja se onkin jo varmistanut oman alkulohkonsa voiton.

Katso myös Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut