Venäläinen supertähti perinteikkääseen kanadalaiseen NHL-seuraan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 08/03/2017
Jaa tämä...

NHL-kauden alku lähestyy vääjäämättä ja edelleen moni iso kala on vapaana, etsien seuraa missä pelata ehkä uransa viimeisen kauden. Pohjois-Amerikassa voi toki sattua vielä muitakin pelaajakauppoja kuin pelkkiä vapaiden agenttien kaappauksia. Yksi merkittävimmistä huhumyllyistä pyörii tällä hetkellä venäläisen supertähden Aleksander Ovechkinin ympärillä.

Alex Ovechkin on ryöstänyt taas isot otsikot itselleen Pohjois-Amerikkalaisissa kiekkomedioissa. The Sports Networkin kiekkoanalyytikko Andrew Zadarnowski julkaisi Twitterissä viestin, jossa maalailtiin mielikuvaa siitä, miten Montreal Canadiensin GM:llä Marc Bergevinillä olisi vielä tilaa seuransa Cap Hitissä Ovechkinille.

 

Lisää vettä tähän myllyyn antavat venäläistähden omat lausunnot. Hän on muun muassa sanonut ”rakastavansa ajatusta, että hän voisi kutsua Montrealia kodikseen.” Canadiens tarvitsisi kokoonpanoonsa kokoa ja maalintekovoimaa. ”Ovie” täyttäisi nämä molemmat tarpeet ja maiseman vaihto pois Washington Capitalsista tekisi hyvää myös miehelle itselleen. Kyteekö näissä huhuissa totuuden siemen?

Aiemmin Ovechkinia on viety muun muassa Las Vegasiin, Galgary Flamesiin ja Dallas Starsiin. Ovechkinin ensi kauden seurasta ei pääse valitettavasti lyömään suoraan vetoa mutta sen sijaan voit jo nyt veikata joukkuetta jonka uskot voittavan Stanley Cupin. Käy tutustamassa kausivetojen kertoimiin Unibetin-sivuilla.

Lue myös:

MONACO MYI NIPUN TÄHTIÄÄN

NEYMAR, COUTINHO, GRIEZMANN JA ÖZIL