Fernando Verdasco - Ivan Dodig 26.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Onko Ivan Dodig pelikuntoinen espanjalaista vastaan?

Fernando Verdasco – Ivan Dodig, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,50 | 2,50  

 

 

New Yorkissa käynnistyy tänään kauden viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Espanjan Fernando Verdasco sekä Kroatian Ivan Dodig. Kroatialainen joutui luovuttamaan Cincinnatissa karsintaottelunsa Michael Russellia vastaan. Missähän fyysisessä kunnossa kroatialainen tällä hetkellä on? Joka tapauksessa selkeä ennakkosuosikki on Fernando Verdasco. Espanjalainen on saanut myös kovilla kentillä aikaan hienoja peliesityksiä, vaikka toisaalta massallahan espanjalainen parhaimmillaan onkin. Fernando Verdasco on äärimmäisen taitava pelaaja, onhan espanjalainen urallaan voittanut useita TOP-10 tason pelaajia. Fernando Verdasco oli Wimbledonissa lähellä lähettää Andy Murrayn ulos turnauksesta.

Ivan Dodig omaa hyvän ykkössyötön, mutta muuten Ivan Dodigilla ei ole minkäänlaisia vahvuuksia tai aseita! Ivan Dodig pelaa hyvin paljon syöttönsä varassa, sillä mikäli ykkössyöttö ei tipu ruutuun, kroatialainen on suurissa ongelmissa. Ivan Dodig ei myöskään kentällä liiku missään tapauksessa samalla tavalla kuin Fernando Verdasco. Tässäkin asiassa etua on annettava Fernando Verdascolle.

Fernando Verdaco pelasi viime viikolla Winston-Salemissa hyvän turnauksen, vaikka kolmannella kierroksella tippuikin erittäin tiukassa ottelussa Gael Monfilsia vastaan 1-2 numeroin. Winston-Salemissa espanjalainen pelasi hyvin ja siitä on hyvä lähteä myös tähän turnaukseen. Kaiken järjen mukaan Fernando Verdasco selvittää tämän ensimmäisen haasteen.

Veikkaussivut | Tuomas