VIDEO: Tanskalaisveskarilta upea maali Hollannin futisliigassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/12/2015
Jaa tämä...

Draamaa parhaimmillaan

Den Haagin ja PSV:n välisessä Eredivisie-ottelussa nähtiin huikea loppuratkaisu, kun kotijoukkue Den Haagin veskari pelasti pisteen joukkueelleen.

Tanskalaismaalivahti Martin Hansen nousi joukkueensa sankariksi viimeistelemällä 2-2-tasoitusosuman ottelun lisäajan viimeisellä minuutilla. Veskari nousi mukaan hyökkäykseen ja viimeisteli kotijoukkueen vapaapotkun vastustajan verkkoon upeasti kantapäällään. Hansen sai nousta vapaapotkussa ilman vartiointia maalintekosektorille ja jälki oli PSV:n kannalta tuhoisaa.

Ottelu oli molemmille joukkueille Hollannin Eredivisien avauspeli, joten Den Haag tarjoili kotiyleisölle heti ensimmäisessä ottelussa jännitystä koko rahan edestä. PSV oli vieraskentälläkin ottelussa suuri ennakkosuosikki, joten kotijoukkue voi olla tyytyväinen yhteen pisteeseen.

Moni hyökkääjä voisi ottaa mallia veskarin kliinisestä viimeistelyssä, jossa oli ehkä myös hieman onnea mukana.

Katso upea osuma tästä!

Englannin Valioliigassa valmistaudutaan jo toiseen kierrokseen. Viikonloppu tarjoilee muun muassa Manchester Cityn ja Chelsean välisen huippumatsin! Mikäli vedonlyönti kiinnostaa, käy tsekkaamassa Nordicbetin kertoimet kierroksen matseihin!

Lue myös:

Raheem Sterlingin auto löytyi kolaroituna!

nordicbet-valioliiga-790