VIDEO: Ryan Getzlaf käänsi ottelun kyseenalaisella maalilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tapani
  • Kuva: AFP
  • 05/04/2017
Jaa tämä...

Anaheim Ducks tasoitti ottelusarjan Edmonton Oilersia vastaan voitolla, josta puhutaan vielä pitkään. Ensimmäistä erää hallitsi Oilers ja lähti erätauolle 2-0-johdossa. Toisessa erässä Anaheim heräsi peliin kyseenalaisilla maaleilla ja lopulta jyräsi Edmontonin täysin jäänrakoon.

Ensimmäisessä maalissa Ryan Getzlafin laukoessa maalin edessä maskia tehneen Corey Perryn luistin osuu selvästi Oilersin maalivahdin jalkaan horjuttaen tätä. Oilersin vaatiman videotarkastuksen jälkeen maali kuitenkin hyväksyttiin.

Mitä olet itse mieltä tilanteesta?

Tästä puolittaisesta onnenkantamoisesta Anaheim pääsi täyteen vauhtiin ja vain pari minuuttia myöhemmin Rickard Rakell tasoitti ottelun toisella kyseenalaisella maalilla. Hidastuksesta näkee, että Getzlaf on paitsiossa, mutta koska Oilersilla ei ollut enää haastetta käytettävissä, maali hyväksyttiin.

Oilers tuli vielä uudella ryminällä kolmanteen erään ja rakensi lukuisia paikkoja ja onnistui tasoittamaan ottelun vain 2 minuuttia ennen ottelun loppua, mutta Anaheim ratkaisi ottelun välittömästi jatkoajan ensimmäisessä hyökkäyksessä. Jakob Silfverberg laukoi siis Anaheimin 4-3 arvokkaaseen voittoon ja ottelusarja alkaa alusta tilanteessa 2-2.

Jääkiekon MM-kisat ovat täällä! Pelaa kisavedot Unibetille!>>