Antti Raanta ykkösvahtina seuraavat 2-3 viikkoa - luvassa kovia matseja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tapani
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

NHL:n paras kakkosmaalivahti Antti Raanta ottaa vastuun New York Rangersin tolppien välistä seuraaviksi viikoiksi Henrik Lundqvistin loukkaannuttua.

Ja Antillehan tämä sopii vallan mainiosti: heti ensimmäisessä pelissä tuli tyrmäysvoitto 1-4 Detroitista varmoin ottein.  Samalla meni Raannan oma voittoennätys rikki.

Rangersin twitteristä yksi Antin paraatipelastuksista:

Pukukoppihaastattelussa Raanta kommentoi vetovastuuta rauhalliseen tyyliinsä. ”Ei ykkösvahdin paikka muuta valmistautumistani otteluihin, vaikka tietysti luvassa on enemmän pelejä. En tietenkään toivo omille pelikavereille loukkaantumisia, mutta joskus kiekossa käy näin. Nyt on minun hommani hoitaa tiimille 2 pistettä joka pelistä.”


Kovakuntoisella Raannalla on plakkarissa neljä voittoa viidestä edellisestä matsista ja tätä tahtia hän nostaa yksin Rangersin koko liigan keulille. Huipputasaisessa Metropolitan-divisioonassa NYR on nyt neljäntenä, mutta vain 5 pistettä koko NHL:ää johtavasta Washingtonista.

Nyt on siis oikea aika pistää vedot sisään Rangersille. Viikonloppuna Raantaa testaavat muut tulikuumat suomalaiset, kun lauantaina vastassa on Florida ja sunnuntaina Minnesota. Onnistuvatko Barkov tai Granlund ohittamaan Raannan?

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Betssonilta>>

 

Lue myös:
VIDEO: NHL:ssä brutaali nyrkkitappelu VIDEO: Suomalainen NHL-tähti täyttää tänään 34 – vuotta

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa