Video: Barkov maalasi – Jagrille 1800:s tehopiste!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 04/10/2015
Jaa tämä...

Boston Bruinsin ahdinko syveni entisestään, kun se hävisi vieraissa Florida Panthersille 4-2. Boston on jo muiden avun varassa pudotuspelipaikkojen suhteen. Boston on nyt kaksi pistettä jäljessä Ottawa Senatorsia ja pisteen jäljessä Pittsburgh Penguinsia taistelussa viimeisestä Villikortti-paikasta. Bostonilla ja Ottawalla on yhdet pelit jäljellä ja Pittsburghilla kaksi.

Floridan pelaajat antoivat komeita näyttöjä eri maiden MM-joukkueille. Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen osoittivat molemmat olevansa kunnossa ja nälkäisiä. Pisteillä olivat myös Ruotsin Aaron Ekblad ja tietenkin tsekki-ikoni Jaromir Jagr. Hän syötti kaksi maalia ja saavutti komean 1800 pisteen rajapyykin nousten NHL:n kaikkien aikojen neljänneksi tehokkaimmaksi pelaajaksi.

Barkovin 1-1 osuma syntyi ajassa 38.40 Jagrin syötöstä. Barkov sai kiekon siniviivan tuntumassa, nousi laitaa pitkin ja yllätti Tuukka Raskin terävällä rannelaukauksella. Rask torjui ottelussa 26/30 laukausta. Jokinen sai tililleen syöttöpisteen Jimmy Hayesin 4-2 maaliin.

Katso ottelun maalit tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo