Donskoilta upea ylivoimamaali

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

NHL:n toisena iltapelinä (aloitus klo 23 Suomen aikaa) pelattiin tällä kertaa San Jose Sharksin ja Minnesota Wildin välinen kamppailu, joka päättyi Sharksin 4-3 kotivoitton. Suomalaisista mukana olivat Wildin Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula sekä San Josen Joonas Donskoi.

HAULA VENYTTI PISTEPUTKENSA JO KOLMEEN

Tomas Hertl vei San Josen 1-0 johtoon jo puolentoista minuutin jälkeen, mutta Wildin neloskentän miehet toivat joukkueen tasoihin ja Charlie Coyle vei ylivoimamaalilla Wildin avauserässä 1-2 johtoon. Haula sai syöttöpisteen Wildin 1-1 tasoitusmaaliin.

DONSKOILTA KOMEA YLIVOIMAOSUMA

Donskoi viimeisteli kauden seitsemännen osumansa ylivoimalla ajassa 32.20 kakkostähti Joel Wardin ja ykköstähti Joe Pavelskin syötöistä. Ward laittoi upean poikittaissyötön neliön läpi ja Donskoi tasoitti pelin suoraan syötöstä vasemman B-pisteen kaarelta. Donskoi sai vielä syöttöpisteen Wardin 3-2 johtomaaliin paria minuuttia myöhemmin.

– Minusta hän oli yksi kentän parhaita tänään, totesi valmentaja Peter DeBoer Donskoista. – Hän liikuttaa jalkojaan, hän hyökkää ja pelaa vahvalla itseluottamuksella. Minusta hän oli mahtava.

Katso Donskoin maali tästä:

PAVELSKI RATKAISI TAAS

Pavelski on ratkaissut pelejä enemmän kuin kukaan muu tällä kaudella NHL:ssä. Pavelskin kauden kahdeksas voittomaali syntyi kolmostähdeksi valitun Joe Thorntonin syötöstä ajassa 58.36. Thornton voitti hyökkäyspään aloituksen Pavelskille, joka kiskaisi kiekon ranteella sisään.

Katso maalikooste tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Dallasin suomalainen pakkipari vauhdissa
VIDEO: Näin sujuu NHL-pelaajien ja taitoluistelijoiden yhteiset treenit
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa