VIDEO: Hyvää Äitienpäivää!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 05/08/2016
Jaa tämä...

Jokaisen loistava urheilijan takana on loistava nainen.

Ei, en puhunut nyt tyttöystävästä, vaimosta tai rakastajasta. Tarkoitan sitä yhtä ja tiettyä erityislaatuista naista, joka herää tarvittaessa kello 05.00 ja lähtee kuljettamaan meitä piirisarjan mestaruusturnaukseen toiselle puolelle Suomea. Tarkoitan sitä naista, joka pesee likaisia urheilusukkiamme ja suojuksia viikosta toiseen. Tarkoitan sitä naista, joka antaa halauksen tappion jälkeen ja laittaa laastarin pelikentillä tulleisiin haavoin. Tarkoitan tietenkin, äitejä, naisia, jotka ovat urheilijoiden suurimpia tukijoita ja faneja ja henkilöitä jotka mahdollistavat unelmien tavoittelemisen.

Tänään 8. päivä toukokuuta vietetään Äitienpäivää, ja sen kunniaksi Veikkaussivut.com haluaa kunnioittaa omalla tavallaan näitä arjen supersankareita. Olemmekin koonneet yhteen muutaman urheiluhistorian hienomman ”äitihetken”.

Yksi hyvä esimerkki siitä miten äidit pitävät poikiensa puolta nähtiin nyrkkeilijä Tony Wilsonin äidin toimesta. Poika oli kehässä pahassa pulassa, alakynnessä ja luultavasti aivan pian tipahtamaisillaan tyrmäyksellä. Äiti Wilson kuitenkin päätti, että hänen poikaansa ei tyrmätä ja mamma ryntäsikin suoraan nyrkkeilykehään repimään vastustajaa pois poikansa kimpusta. Tälle äidille ei ryppyillä!

 

Äideillä on myös mahtava auktoriteetti, jota edes lätkäkenttien paatuneimmatkaan kovanyrkit eivät uskalla vastustaa. Vai mitä sanotte tästä videoista jossa kaksi kuusi vuosta juniori tiputtaa jäällä hanskat, ja ovat valmiita tappeluun, kunnes taustalla kuuluu jokaiselle lapselle tuttu toruva ääni. Äidin ääni joka viestittää, että jos nyt ei käyttäydytä niin…

 

Joskus käy niin, ettei äiti olekaan aina paikan päällä velvollisuuksiensa vuoksi. Tällöin nuori joutuu ottamaan itse enemmän vastuuta, mutta se ei kuitenkaan automaattisesti vähennä äidin arvoa tai aiheuta katkeruutta. Sen sijaan äidin pitkä poissaolo saattaa aiheuttaa todella suurta jälleen näkemisen riemua!

 

Ja lopuksi vielä video joka kertoo loistavalla tavalla sen millaista arkea urheilua harrastavien lasten äiti pyörittää. Video koskettaa aivan kaikkien urheilulajien harrastajia ja heidän pelireissu, varuste, ja autotappelu rumbaansa.

Kiitos äidit, kun jaksatte! Hyvää Äitienpäivää!