VIDEO: Hyvää syntymäpäivää Robin van Persie!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/06/2016
Jaa tämä...

Hollantilainen jalkapallohyökkääjä Robin van Persie täyttää tänään 33 – vuotta. Turkin Superliigassa Fenerbahcen riveissä tällä hetkellä pelaava RvP on tullut urallaan tunnetuksi erityisesti Englannin Valioliigasta ja sen suurseurojen Manchester Unitedin ja Arsenalin riveistä.

Hollannin edervisienissä Feynoordissa uransa aloittanut Robin van Persie on iskenyt seurajoukkue urallansa 345 ottelussa komeat 160 maalia, joista peräti 144 osumaa on syntynyt Valioliigaseurojen paidassa. Viime aikoina ruuti on ollut huomattavasti märempää, eikä RvP ole osunut Turkissa kuin harvakseltaan maalipuiden väliin.

Hollannin maajoukkueen Oranjen kantaviin voimiin ja kapteenistoonkin vuosikausia kuulunut van Persie on iskenyt 49 maalia 98 ottelussa, joiden turvin mies on oranssipaitojen kaikkien aikojen paras maalintekijä, kun mies ohitti Patrick Kluivertin lokakuussa 2013. Kaikkien suurimmalle yleisölle liikanimen lentävä hollantilainen saanut van Persie on vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoista ja yhdestä arvokisahistorian komeimmasta osumasta, minkä mies puski maagisesti Espanjan verkkoon kisojen alkulohkossa.

Ohessa vielä video huikeasta osumasta, lentävää syntymäpäivää Robin van Persie!

Lue myös:

VIDEO: OLYMPIALAISET JÄTTÄÄ MISSIKISAT VARJOONSA MENNEN TULLEN

VIDEO: BLACKHAWKS-FANI VARASTAA JETS-PELAAJAN KYPÄRÄN KESKEN PELIN

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa