VIDEO: IFK-valmentaja antaa täyslaidallisen Liigalle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Eilen pelattiin kotimaisen jääkiekkoilun pääsarjan, Liigan, viides finaaliottelu Helsingin IFK:n ja Tampereen Tapparan välillä. Otteluun lähdetiin tasatilanteessa 2 – 2 ja siitä asetelmasta, että seuraavassa tiistaina Hakametsässä pelattavassa ottelussa on mestaruus ensimmäistä kertaa katkolla toiselle näistä perinteikkäistä seuroista.

Ottelu oli molempien joukkueiden osalta hyvää lätkää, ja erityisesti maalivahtien näytöstä, kuten nämä Tomi Karhusen näyttävät torjunnat osoittavat. Maalivahtien torjunnat ja pelaajien hyvät otteet jäivät kuitenkin ottelun tauottua kaikkien unholaan Tapparan kyseenalaisen voittomaalin seurauksena. Näyttää nimittäin vahvasti siltä, että Tapparalla on väärävaihto vain hetkeä ennen Jere Karjalaisen vierailla iskemää voittomaalia. Yleisön vihellyksen säestämän epäselvän tilanteen seurauksena IFK-pelaajat tekevät karmivan virheen löysätessään pelaamista, vaikkeivat tuomarit ole viheltäneet pilliin. Karjalainen kiittää, karkaa läpi ajoon ja kuittaan.

 

Maalin kanssa yhtä paljon huomiota ja reaktioita aiheuttanut tilanne nähdään myös taiston tauottua pukukoppikäytävällä, kun IFK-valmentaja Antti Törmänen astuu TV-kameroiden eteen Nelonen Pro studioisäntien haastateltavaksi. Törmänen purkaa pettymystään avoimesti, vaikka ei omien sanojensa mukaan ”sakkojen pelossa” uskalla ihan kaikkia purkaakaan ilmoille. Ohessa video yhdestä suomalaisen urheiluhistorian kovimmasta avautumisesta:

 

Liiga-finalit jatkuvat siis jälleen tiistaina, jolloin mestaruus on katkolla Tapparalle. Peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun ja mestaruustaistelulle maittavat kertoimet.

Lue myös:

VIDEO: SUOMALAISPUOLUSTAJA ISKI NÄYTTÄVÄN VOITTOMAALIN

VIDEO: SUOMALAISTULOKAS ISKUSSA NHL:N PUDOTUSPELEISSÄ

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa