VIDEO: Ilmastointiteippi vs. jalkapallo

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 04/05/2017
Jaa tämä...

Yksi maailmanhistorian hienoimmista keksinnöistä on eittämättä ilmastointiteippi, joka on Wikipedian kuvauksen mukaan ”luja, vedenkestävä ja joustava teippilaatu”. Ilmastointiteippi on käytännössä särkymätöntä ja hajoamatonta materiaalia joka on kuitenkin mahdollista katkaista käsin poikki reunasta repimällä. Käsittämätöntä.

Mutta miten kuitupohjainen ilmastointiteippi, eli jeesusteippi, jesari, jesse, ilmari, hopeateippi, pika-apu, roudarinteippi tai vaikkapa kirurginteippi nimellä tunnettu tuote pärjää kuningaslaji jalkapallon kanssa? On tunnettu fakta, että jesarilla on pelastettu ihmishenkiä muun muassa Apollo 13 kuulennolla ja sotilaiden paikatessa toisessa maailmansodassa teipillä rikkoutuneita telttoja, kenkiä ja jopa autojen renkaita. Parin innokkaan futaajan käsittelyssä teippi joutuu kuitenkin aivan uudenlaisen tilanteen eteen. Tsekkaa alta suositun tubettajan Kieran Browin  jesarikoe:

Ensi viikolla jatkuu jälleen huippujännittävä Mestarien liiga kausi. Muista seurata sivustomme otteluennakoita ja nappaa parhaat tärpit pelattavaksi eri peliyhtiöillä. 

Lue myös:

VIDEO: RONALDO EI HALUA HAZARDIA REAL MADRIDIIN!

LÄHDE: ZLATAN SIIRTYY ENSI KAUDEKSI UUSIIN MAISEMIIN

Parhaat talletusbonukset