VIDEO: Maalivahdilta uskomaton imaisu - Tappioputki sai jatkoa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Toronton vaisut otteet saivat jatkoa.

Viime yön ottelussa Toronto Maple Leafsin ja Arizona Coyotesinvälillä vastakkain olivat joukkueet, joilla molemmilla oli alla 7 ottelun tappioputki. Peli olikin ajoittain varovaista ja maalinteko tuntui tuottavan tuskaa. Toronto siirtyi 1-0 johtoon Phil Kesselin maalilla, kun avauserää oli pelattu 16.33.

Seuraavaa maalia saatiinkin odottaa kolmannen erän alkuun asti. Arizonan ruotsalaispakki Oliver Ekman-Larsson sai alivoimalla keskialoituksesta kiekon omalle siniviivalle ja vippasi purkukiekon päätyyn. Hiljainen roikkukiekko kuitenkin yllätti kaksi erää loistavasti pelanneen Jonathan Bernierin päiväuniltaan, ja 1-1 tasoitusmaali syntyi ajassa 40.05. Lauri Korpikoski sai maaliin syöttöpisteen.

Arizona teki kolmanteen erään vielä pari maalia ja katkaisi oman 7 ottelun tappioputkensa maalein 1-3. Torontolle tappio oli jo peräti 8. perättäinen. Ainoa valonpilkahdus Torontolle oli Leo Komarovin peli. Leksa sai tililleen neljä taklausta, eli alkaa kohta olla entisellään. Se lupaa Torontolle jatkossa hyvää.

Ottelun kohokohdat näet tästä! ( Bernierin hörppy ajassa 2:54)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut