VIDEO: Markus Ruusu loistaa Dallas Stars paidassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 07/12/2017
Jaa tämä...

Suomi on NHL-maalivahtien luvattu maa. Suomi neidon kupeesta nousee vuosittain Pohjois-Amerikan kirkkaisiin valoihin toinen toistaan nuorempia maalivahteja jotka ihastuttavat faneja ja vihastuttavat vastustajia. Uusin tulokas joka tekee tällä hetkellä kovaa jälkeä NHL:n tulokasleireillä, on vasta 19-vuotias Markus Ruusu.

NHL-seura Dallas Starsin vuonna 2015 varaama Ruusu on parasta aikaa seuran tulokasleirillä, josta on valunut nyt internetiin videomateriaalia miehen otteista. Texasin kiekkoylpeyden oma verkkotoimittaja Mark Stepneski julkaisikin omalla Twitter-tilillään huikean klipin Ruusun upeasta heittäytymistorjunnasta harjoituksissa. Stepneski kehuu estoittaa jyväskyläistä toteamalla että ”Markus Ruusu ja yksi kehitysleirin kauneimpia torjuntoja”:

Ensi kaudella Tampereella ja Ilveksessä pelaava Ruusu on Starsin kuudennen kierroksen varaus muutaman kesän takaan. Viime kaudella nuori mies torjui pikku mustaa yhdeksän ottelun verran Liigassa sekä Jyväskylän JYP:n ja Kouvolan KooKoo:n riveissä. Mikäli haluat jo nyt lyödä vetoa Ruusn ja Ilveksen menestyksene puolesta ensi kaudella, niin tee se vaikka NordicBetin sivuilla!

Lue myös:

MANCHESTER UNITED ON EUROOPAN VELKAISIN FUTISSEURA

MOURINHO NAPPAA BAKAYOKONKIN?

 

 

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa