VIDEO: Nähdäänkö Makwanilta UFC Fight Nightissa jälleen salamatyrmäys?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: ufc.com
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Lontoon UFC-kehässä luvassa lauantaina huikea suomalaisilta!

Lauantaina 18.3.2017 Lontoossa otellaan ehkä yksi kaikkien aikojen suomalaisilloista, kun peräti kaksi suomalaista UFC-taistelijaa astelee UFC Fight Night –kehään. Huipputapahtumassa on tarjolla runsaasti otteluita ja näistä otteluista vedonlyönti käy kuumana. Matseja pääset myös seuraamaan Viaplay-palvelun kautta.

Suomalaisittain äärimmäisen kiinnostava ottelu tulee olemaan Marc Diakiesen ja Teemu Packalénin välinen taistelu, jonka on ilmoitettu alkavan lauantaina kello 21:45. Vedonlyöntikertoimien mukaan Packalén on tässä hienoinen altavastaaja, mutta toivottavasti suomalainen sisu voittaa kongolaisen taistelijan, jolla ei ammattilaisurallaan vielä tappioita ole allaan. No nyt sen paikka voisi olla.

Hieman myöhemmin otellaan Arnold Allen – Makwan Amirkhani ottelu ja tässä vedonlyöntikertoimien mukaan Amirkhani on lievä ennakkosuosikki. Katso kertoimet tähänkin otteluun UFC-vinkistämme. Tähän otteluun on latauduttu jo pidemmän aikaa ja nähtäväksi jää millä taktiikalla Amirkhani tähän otteluun lähtee. Kaikki muistavat varmasti Makwanin huippunopeat tyrmäykset edellisistä otteluista, onko nyt jonkin muun taktiikan aika?

Katso kertoimet otteluihin UFC-vinkistämme

Lontoon UFC-illasta pääset lyömään kattavasti vetoa ja mm. Makwanin matsi on myös livevedonlyönnin kohteena. Napsahtaako taas ”Juhaa” leukaan kuten tässä klipissä? Osuman suorastaan kuulee kotikatsomoon saakka.