VIDEO: Patric Hörnqvist ratkaisi jatkoajalla - Capitals kuilun partaalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 05/05/2016
Jaa tämä...

Jääkiekko on arvaamaton laji, missä voi tapahtua mitä vain. Tämän on osoittanut Pittsburgh Penguins kuluvan kevään NHL:n Stanley Cup Playoffeissa. Aleksander Ovetshkinin tähdittämän, pudotuspelien yksi suurimmista mestarisuosikeista, Washington Capitalsin kausi on lähellä päättymistä, sillä Sidney Crosbyn kipparoima Penguins on enää voiton päässä jatkopaikasta.

Jääkiekon NHL:n runkosarjan voittanut Capitals on pahassa ahdingossa, koska se koki viime yönä pudotuspelien toisella kierroksella jo kolmannen tappionsa, ja on nyt ottelusarjassa häviöllä 3 – 1 kun Penguins vie neljännen ottelunsa jatkoajalla nimiinsä luvuin 3 – 2. Ottelusarja on katkolla jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Sidney Crosbyn ja kumppaneiden kotikentällä Consol Energy Centerillä.

Ottelun ratkaisu oli pudotuspelien arvon mukainen, eli dramaattinen. Pingviineillä oli pieni myllytys Capitals alueella, kunnes puolustaja Mike Webber sai mahdollisuuden huitaista kiekon pois Braden Holtbyn vartioiman maalin edestä. Miehen purku tilanteessa kuitenkin epäonnistui ja kiekko päätyi suoraan ottelun parhaaksi pelaajaksi valitulle ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvistille, joka kiitti ja kumarsi ajassa 62,34.

Penguins-pakki Olli Määttä ei pelannut ottelussa päävamman takia.

Alla vielä video illan voittomaalista:

Tutustu myös MM-kisa sisältöömme:

MM2016 PÄÄSIVU

MESTARISUOSIKKI: VENÄJÄ   MESTARISUOSIKKI: KANADA MESTARISUOSIKKI: SUOMI  MUSTA HEVONEN: SVEITSI

SEURAA NÄITÄ PELAAJIA MM-KISOISSA OSA 1

LEIJONIEN KOKOONPANO   OTTELUOHJELMA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa