VIDEO: Real Madrid tähdellä kiehahti nolosti treeneissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Real Madridin supertähdellä Cristiano Ronaldolla on tunnetusti lyhyt pinna ja välillä taipumus sortua pikkutyttömäiseen kiukutteluun. Ronaldo päästi turhautumisen valloilleen taannoisissa treeneissä viikonloppuna, kun Real Madridin brassi-duo Danilo ja Marcelo kieputtivat miestä ja laittoivat pallon Rollen putkista.

Ronaldo joutui puikotuksen uhriksi, kesken hyvin keveähkön näköisen pallottelutreenin. Voittamista rakastavan ja nöyryyttämistä vihaavan miehen temperamenttinen luonne kiehahti tilanteesta ja lopputulos oli miehen omalta kannalta aika nolon näköistä kiukuttelua. Ensin Ronaldo vaihtoi muutaman sanan Marcelon kanssa, joka tuntui olevan todella innoissaan Ronaldon putkita, jonka jälkeen mies potkaisi pallon turhautuneesti kohti mediakatsomoa.

Myöhemmin miehen kuulemma kuultiin toteavan muutamalla reportterille että ”Nyt teillä on jotain mistä puhua ja kirjoitella seuraavat pari päivää.”

Veikkaussivut.com tekee työtä käskettyä ja jakaa Ronaldon kiukuttelun ilosanomaa. Katso alta paikalla olleen AS median kuvaama videopätkä treeneistä. Tekisikö sinunkin mieli päästä joskus laittamaan pallo Ronaldon putkista?

 

Lue myös:

VIDEO: BARCELONA-HYÖKKÄÄJÄ SIKAILI OTTELUSSA DEPORTIVOA VASTAAN

VIDEO: OLLI HUTTUNEN VAHVISTAA – OLI EHDOLLA HUUHKAJIEN PÄÄVALMENTAJAKSI