Ykköstähti Rinne raivostui Kanen maalista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 12/11/2015
Jaa tämä...

NHL:n Nashville Predatorsin ja Leijonien luottovahti Pekka Rinne oli kentän kiistaton kuningas, kun joukkue kaatoi kotonaan Chicago Blackhawksin lukemin 5-1. Rinne valittiin ottelun ykköstähdeksi 35/36 torjunnalla ja joukossa oli taas muutamia todellisia haamupelastuksia.

KANE JATKOI PUTKEAAN – PEKKA KILAHTI!

Rinteen ainoa heikompi hetki tuli kolmannen erän alussa Chicagon 3-1 kavennusmaalin yhteydessä. Tilanteessa Rinne torjui ensin Duncan Keithin laukauksen. Marcus Kruger löi kiekon irti Rinteen suojuksista ja pisteputkensa jo 24 otteluun venyttänyt Patrick Kane siirsi irtokiekon maaliin Rinteen kaatuessa nenälleen Krugerin mailakontaktin seurauksena.

Rinne menetti maalin jälkeen malttinsa täydellisesti ja kävi raivoamassa tuomareille. Valmentaja Peter Laviolette osoitti tilanteessa hyvää taktista osaamistaan ottamalla valmentajan haaston käyttöön tilanteessa. Todennäköisesti Laviolette tiesi, että maali hyväksytään, mutta hän halusi rauhoittaa Rinnettä ja onnistuikin siinä mainiosti. Pekka pisti luukut kiinni ja peli oli siinä.

Katso Kanen maali tästä:

RINNE PITI NASHVILLEA PYSTYSSÄ

Rinteen isoimmat kopit tulivat jo avauserässä, vaikka Nashville peliä alussa hallitsikin. Nashville voitti avauserän 3-0 ja erän laukaisutilaston peräti 18-7.

– Rinteen muutama upea pelastus avauserässä jäi hieman hyvän pelimme varjoon, mutta useasti vaikeimmat torjunnat tulevat silloin, kun töitä ei ole paljoa, totesi Laviolette.

– Tämä oli valtava voitto meille ja olen iloinen, että jaksoimme taistella loppuun saakka, totesi Rinne. – Meidän piti puolustaa todella hyvin lopussa. Iso, iso voitto.

Katso maalikooste tästä:

Lue myös:

Video: Pekka teki sen taas – uskomaton mailatorjunta

NHL-blogi: Lehtonen palasi suoraan huipulle

NHL-blogi: Calgaryssa unelmakoppeja, Barkov kellisti Columbuksen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa