VIDEO: Suomalainen NHL-lupaus kovassa rääkissä - Peräti 28 joukkuetta kiinnostuneita

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 06/03/2017
Jaa tämä...

Lupaava puolustaja kiinnostaa NHL:ssä

HIFK:ssa loistavan kauden pelannut Miro Heiskanen antaa parhaillaan näyttöjä NHL-lupausten kuntotesteissä. 17-vuotias puolustaja on noussut kertaheitolla yhdeksi tulevan NHL-varaustilaisuuden kuumimmista nimistä. Tie on kuitenkin vielä pitkä, ja Heiskanen onkin saanut tästä esimakua Buffalossa, jossa hän on joutunut melkoiseen rääkkiin.

Lupaavat kiekkoilijat laitetaan kuntotesteissä kovaan kouluun, jotta heidän fyysiset ja henkiset ominaisuudet saadaan testattua. Yksi testeistä on Wingate-niminen suorite, jossa pelaajan on poljettava kuntopyörällä 30 sekuntia niin kovaa kuin mahdollista. Kun tämä yhdistetään päivän muihin testeihin, voidaan puhua melkoisesta rääkistä.

Tässä Heiskanen Wingate-testissä:

Heiskanen on tällä hetkellä kova nimi Pohjois-Amerikassa. Tästä kertoo se, että testien yhteydessä peräti 28 NHL-seuraa halusivat päästä puheille suomalaislupauksen kanssa. Haastattelut ovatkin iso osa testejä, sillä fyysisen puolen lisäksi pelaajia halutaan jo valmistaa NHL:n ympärillä pyörivään mediasirkukseen.

Heiskanen pelasi päättyneellä kaudella HIFK-paidassa yhteensä 45 ottelua ja iski niissä tehot 5+8=13. Puolustajan otteista ei uskoisi, että kyseessä on vasta 17-vuotias nuorukainen.

On aivan selvää, että Heiskanen on kova nimi varaustilaisuudessa. Toivotaan, että pelimies vetää Buffalon testit kunnialla läpi ja jättää hyvän kuvan NHL-seuroihin.

Lyö NHL-vedot  Unibetille!>>

Parhaat talletusbonukset