VIDEO: Tällaista All-Star herkkua on luvassa jälleen viikon päästä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kuun vaihteessa 30–31.1 Nashvillen Bridgestone Arenalla järjestetään NHL:n joka vuotinen All-Star Weekend. NHL:n runkosarja pelit ovat kyseisen viikonlopun tauolla, kun maailman parhaat jääkiekkoilijat ottavat miehestä mittaa hymyssä suin erilaisten kilpailujen ja 3 vs. 3 pelimuodon parissa. Suomalaisväriä tämän vuoden tapahtumaan tuovat maalivahti Pekka Rinne ja yksi tämän kauden suomalaiskomeetoista, Leo Komarov.

All-Star pelejä on järjestetty NHL:ssä aina vuodesta 1947 asti, jolloin parhaista parhaimpien joukkueet ottivat toisistaan mittaan Maple Leaf Gardenissa Torontossa. Tapahtuma on elänyt 70 vuoden aikana hyvin paljon. Eri vuosina on kokeiltu erityyppisiä pelimuotoja, on pidetty erilaisia henkilökohtaisia kilpailuita yms. Tapahtuman luonne on myös muuttunut vuosien saatossa entistä kaupallisemmaksi, isommaksi ja näkyvämmäksi. Vaikka vuodet vierivät, pelaajat ja järjestäjät vaihtuvat niin kaikilla jäällä olijoilla on kuitenkin aina hauskaa ja areenat täyttyvät mitä uskomattomimmista tempuista vuosi toisensa jälkeen.

Nyt onkin hyvä virittäytyä jo pikku hiljaa All-Star Weekendin tunnelmaan, ja katsoa aikaisemmilta vuosilta kerättyjä parhaimpia hetkiä, ja aistia hieman minkälaista menoa kuun vaihteessa on jälleen luvassa. Alla olevalla videolla vilahtaa niin Dominik Hasek kuin Patrick Kanekin supermiehen viitassa. Nähtäväksi jää mitä huumorina miehenä tunnettu Leksa keksii jäälle päästessään, ja löytyykö hänen pärstänsä seuraavasta tällaisesta videosta.

[all stars shortcode=”all stars”]

Lue myös:

VIDEO: Maalivahdilta eeppinen imurointi Saudi Arabiassa

VIDEO: Näin sujuu NHL-pelaajien ja taitoluistelijoiden yhteiset

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa