VIDEO: Vastakkainasettelua futiksen ja lätkän välillä EM-kisojen alla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Instagram
  • 06/09/2016
Jaa tämä...

Tänään alkavat kuukauden mittaiset jalkapallon Euroopan mestaruus karkelot ovat monelle penkkiurheilijalle tämän kesän parasta aikaa. Samaan aikaan kisat ovat myös monelle jalkapallosta piittaamattomalle jääkiekon ystävälle pitkä ja kivinen tie.

Urheilulajien vastakkain asettelu ja vertailu ovat periaatteessa väärin, mutta kun siihen tarjoutuu herkullinen tilaisuus, niin se on käytettävä. Jalkapallon perisynti on pelaajien sukeltelu ja ylinäytteleminen kentällä. Tästä syystä saammekin todistaa vähän väliä otteluissa tilanteita ja ”loukkaantumisia”, jotka alkavat väkisinkin naurattaa jääkiekon ja kamppailulajien ystäviä.  Kun taas jääkiekkokaukaloissa lennetään pitkin pleksejä ja otetaan miehekkäästi mailaniskuja vastaan ilman että ilmekään värähtää (poikkeuksena tietenkin Ivan Teleginin konttaus Atte Ohtamaan näpäytyksen jälkeen MM-välierässä…)

Veikkaussivut.com haluaakin tänään törkeästi vertailla näitä toisistaan täysin poikkeavia urheilulajeja ja niiden stereotypioita alla olevan videon muodossa, jossa futarit ovat neitejä ja jääkiekkoilijat äijiä.

 

Lopuksi vielä gallup. Kuinka paljon sinä aioit seura jalkapallon EM-kisoja tulevan kuukauden aikana?

 

Muistathan että peliyhtiö Unibet on loistava valinta sekä jalkapallo että jääkiekkoaiheiseen vedonlyöntiin.

Lue myös:

VIDEO: SM-LIIGAN UUSI OTTELUOHJELMA VALMIS

VIDEO: JONATHAN TAH PIKAHÄLYYTYKSELLÄ SAKSAN EM-JOUKKUEESEEN