Trelleborg FF - IFK Göteborg 18.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/07/2011
Jaa tämä...

Hakeeko Göteborg helpot vieraspisteet?

Trelleborg FF – IFK Göteborg, Merkki 2, Kerroin 

Jalkapallon Ruotsin pääsarjan päivän toisessa ottelussa Trelleborg FF saa vieraakseen IFK Göteborgin. Kyseessä on molemmille kauden 17. ottelu. Trelleborg kuuluu materiaaliltaan Marcus Poden, sekä Kristian Haynesin johdolla kohtalaisen tasaiseen keskikastiin. Trelleborgin joukkueella olisi mahdollisuudet tavoitella paikkaa kymmenen parhaan joukossa, mutta toisaalta kuitenkin todennäköisempää on se, että joukkueen tavoitteena on ennemminkin säilyttää sarjapaikka myös ensi kaudelle. Puolestaan Göteborg on materiaaliltaan liigan kolmanneksi parhaimpia.

Trelleborg on pelannut alkukauden lievästi alakanttiin. Joukkue on liigassa vasta 13:sta. Se on yllättävän heikko suoritus Trelleborgilta. Kotijoukkueen suurin ongelma alkukaudella ovat olleet joukkueen kotipelit, sillä kyseisessä tilastossa heikommin on mennyt vain Halmstadilla. Puolestaan Göteborg onkin pelannut alkukauden todella pahasti alakanttiin. Mikäli Trelleborgin kauden alku on ollut heikko, niin Göteborgin kauden alku on ollut katastrofi. Joukkue on liigassa todella onnettomasti vasta yhdeksäntenä. Göteborgin onneksi sentään vieraissa on kulkenut. Joukkue on toiseksi paras vierasjoukkue Helsingborgin jälkeen.

Viidestä edellisestä ottelusta Trelleborg on voittanut vain yhden. Todella pahan tappioputken Trelleborg katkaisi edellisessä ottelussaan, jossa se voitti kotonaan Kalmarin tiukan taistelun jälkeen 3-2. Sitä ennen Trelleborg oli todella pahassa kunnossa, esimerkkinä tappiot kotona 1-4 Häckenille, sekä 7-3 vierastappio Helsingborgia vastaan. Göteborg on viime aikoina sentään piristynyt heikon alkukauden jälkeen. Kahdesta edellisestä ottelusta, jossa molemmissa vastustajana oli Syrianska, raitapaidat ottivat yhtä monta voittoa yhteensä 5-1 maalierolla. Tobias Hysen on ollut vierailijoiden ainoa edes jonkinlainen onnistuja. Hysen on viimeistellyt yhdeksän maalia.

Trelleborg ei ole tasoltaan lähelläkään vierailija Göteborgia. Vieraissakin Göteborg on suuri suosikki. Göteborg tulee varmasti hallitsemaan ottelua ja luomaan paljon hyviä maalintekotilanteita. Se on ihan selvää, että Hysenin kanssa kotijoukkueen puolustuksella tulee olemaan todella vaikeaa. Vaikka Trelleborg on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia, niin silti muu tulos, kuin vierailijoiden voitto, olisi yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas