Argentiina - Uruguay 16.7 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/07/2011
Jaa tämä...

Kisaisäntä aloittaa pudotuspelit Uruguayta vastaan.

Argentiina – Uruguay, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

Alisuorittaneet Argentiina ja Uruguay kohtaavat jo puolivälierävaiheessa. Molemmat keräsivät viisi pistettä alkulohkosta, joten parasta ei olla vielä nähty.

Sekä Argentiinalla että Uruguaylla on pelottavan laadukkaat hyökkäysarsenaalit. Kummatkin ovat olleet melko tehottomia omissa paikoissaan, joten heräämistä odotellaan. Uskon maalihanojen aukeavan tässä ottelussa, varsinkin kun puolustuspeli ei vakuuta puolin ja toisin. Vaikka molemmat päästivätkin vähän maaleja alkulohkossa oli puolustuspeli pelillisesti todella hukassa. Meksiko ei tarjonnut Uruguaylle vastusta, mutta esimerkiksi Chile ja Peru olivat ajoittain liian vaikeita pideltäviä sinipaidoille. Uruguay otti viisi varoitusta Chileä vastaan, ja Perua vastaan paitsioansa petti pahasti, mistä syntyikin maali.

Kisaisäntä Argentiina pelasi todella helpossa lohkossa. Bolivialla ja Costa Ricalla ei pahemmin maalintekovoimaa löydy, joten Argentiina pääsi niissä todella helpolla. Heti kun sinipaidat pelasivat ns. kovaa joukkuetta vastaan tuli vaikeuksia. Kolumbiaa vastaan joukkueen puolustus oli sekaisin. Virhemäärä oli suuri ja mikäli Argentiina ei saa rivejään kasattua omassa päässään, niin silloin joukkueella on vaikeaa voittaa. Molempien laadukas hyökkäyspeli ja heikko ja epävarma puolustuspeli voi luvata runsasmaalista ottelua.

Veikkaussivut | JJ