Kanada - Ruotsi 9.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 09/05/2011
Jaa tämä...

Häviääkö Ruotsi tahalleen Kanadalle?

Kanada – Ruotsi, Merkki 1, Kerroin 

Alkuun haluan sanoa, että jos tämä olisi finaali ei 2,00 kerroin olisi ylikerroin. Tämä kohde perustuu vain siihen, että Ruotsi on varmasti ainut joukkue kisoissa, joka saattaa hävitä ottelut tahalleen. Miksi se häviäisi ottelun tahalleen kun kyseessä on lohkovoitosta? Koska se haluaa saada puolivälieriin vastaan Saksan.

Tsekki lähtee Saksaa vastaan selkeänä ennakkosuosikkina huolimatta siitä, että he ovat jo varmistaneet lohkovoiton. Saksa jää todennäköisesti kahdeksaan pisteeseen lohkossa, joten suurinosa tässä kohteessa ratkotaan ottelussa Venäjä – Suomi. Jos Venäjä ei voita Suomea varsinaisella peliajalla on Venäjä lohkon 4. ja kuka haluisi saada puolivälierissä Venäjän vastaan? Ei ainakaan Ruotsi.

Ensin pelataan siis Venäjä – Suomi ottelu ja tämä ratkaisee jo lohkon kannalta paljon. Sillä jos Venäjä ei voita omaa otteluansa varsinaisella peliajalla kannattaa laittaa rahat likoon Kanadan puolesta. On kuitenkin erittäin todennäköistä, että vedonlyöntiyhtiöt tajuavat tämän “sopupeli” mahdollisuuden Suomen ottelun jälkeen joten tuo 2,00 kerroin kannattaa hyödyttää nyt. Pistetään tähän vielä tuloksia mitä kannattaa seurata.

Tämän hetken tilanne:
Tsekki 12p.                         Kanada 10p.
Suomi 8p.                          Ruotsi 10p.
Saksa 8p.
Venäjä 6p.

Suomi voittaa varsinaisella peliajalla niin Venäjä on silloin lohkossa 4. ja Saksa lohkossa 3.

Suomi voittaa jatkoajalla niin Suomella on 10p. niin Saksa tarvitsee voiton varsinaisella peliajalla noustakseen lohkossa toiseksi.

Venäjä voittaa jatkoajalla niin Suomella on 9p. ja Saksan pitää voittaa ottelu noustakseen toiseksi.

Venäjä voittaa ottelun varsinaisella peliajalla niin Venäjä nousee 9p. ja Saksa tarvitsee ottelussa yhden pisteen noustakseen toiseksi, muulloin jää lohkon viimeiseksi.

Veikkaussivuilta saat Expektille lisäksi 50 € ensitalletusbonuksen! Hyödynnä tarjousta täältä.

 

Veikkaussivut | Neukka