Barcelona - Arsenal 8.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 08/03/2011
Jaa tämä...

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun vajaamiehisinä.

FC Barcelona – Arsenal, Molemmat joukkueet tekevät maalin, Kyllä, 1.84 Betfair

Katso myös Veikkaussivujen otteluennakko.

Arsenal teki todellisen tempun Lontoossa Emiratesilla, kun nousi takaa-ajoasemasta Barcan ohi upeaan 2-1 voittoon. Arsenalin miehistö on viime aikoina kokenut kovia loukkaantumisten muodossa, mutta Cesc Fabregas on mitä todennäköisimmin pelikunnossa. Yllätyskortti on ilman muuta se, että myöskin Robin Van Persie on matkassa mukana. Pelaako RVP, nähdään tänä iltana.

Molemmat joukkueet pelasivat viikonloppuna ja haisteltavissa oli, että molempien leirissä jyskytti takaraivossa juuri tämäniltainen kamppailu. Tulivoimaa löytyy molemmilta joukkueilta, mutta kotijoukkueen puolustuslinja on todella haavoittuvainen. Barceloonalta puuttuu edelleen yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, toppari Carles Pyoul. Myös toinen toppari Gerard Piqué otti keltaisen Lontoossa ja huilii korttitilin vuoksi tämän ottelun. Molemmat keskuspuolustajat siis sivussa.

Saapa nähdä minkälaisen puolustuslinjan Guardiola tänään kentälle marssittaa. Joka tapauksessa on Arsenalilla hyvät saumat tehdä vierasmaali, kun kotijoukkueella on “ongelmia” puolustuksensa kanssa. Pelin juoni on tuttu, Barca jyrää ja Arsenal iskee vastaan.. Maaleitta ei jäädä.

Poissaolot :

FCB : Carles Pyoul, Gerard Piqué

ARS : Theo Walcott, Thomas Vermaelen, Alex Song

Veikkaussivut | ED89

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                      

Betsson tarjoaa 50€ starttibonuksen