Sport - KooKoo 2.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/03/2011
Jaa tämä...

KooKoo kovan paikan edessä.

Sport – KooKoo, Merkki X, Kerroin 4,50 Betfair

Mestiksen välierissä pelataan toiset osaottelut. Avausottelussa Sport yllätti ja haki 2-3 vierasvoiton. Voiton takuumiehinä olivat Bergman kahdella syötöllä ja Suonpään kahdella täysosumalla. Ottelusta on sivussa KooKoo:lta Jaakko Lehtonen ja Sportilta on kovan taklauksen Lehtoselta saanut Tuohilampi.

Vaasalaiset saivat maanantaina hyvin pidettyä KooKoon tähtihyökkääjät kurissa. Sen on lähes pakko voittaa seuraava ottelu, mikäli he aikovat taistella vielä finaalipaikasta. Sport on tunnetusti hyvä kotona, joten helppoja pisteitä ei ole jaossa pienoisen materiaaliedun turvin. Ottelupari on äärimmäisen tasainen, varsinkin kun Sport on tällä kertaa kotijoukkue. KooKoolla vieraspelit ovat hieman tökkineet, enkä usko kovasta hyökkäyskalustosta huolimatta joukkueen saavan pelijuonesta kiinni.

Molempien joukkueiden maalivahdit ovat Mestiksen kiistatonta kärkiluokkaa, joka lisää jatkoajan mahdollisuutta. Tasapelille tarjottavaa 4,50 on pelaamisen arvoinen, sillä playoff-pelit tuppaavat olemaan erittäin tasaisia ja yleensä vähämaalisia. Myös edellinen kohtaaminen Vaasassa oli tasainen, Sport jätti tuolloin pisteet Vaasaan maalein 3-2.

Veikkaussivut | jeejee

Betfair arvostelu | Pelaa Betfairilla, saat 30 € riskittömän vedon