Pittsburgh - Tampa Bay 15.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 15/04/2011
Jaa tämä...

Tasoittaako Tampa voitot?

Pittsburgh – Tampa Bay, Merkki 2, Kerroin 

Itäisen Konferenssin pudotuspeleissä ollaan edetty puolivälierien toisiin otteluihin; tässä parissa Penguins nappasi 3-0 voiton Tampasta ke-to välisenä yönä. Normaalisti arvioisin Pittsburghin kärkeen, mutta kun heiltä ovat sivussa kaksi todellista pistenikkaria, Malkin ja Crosby. Joukkueet ovat todella tasaväkiset tämän hetkisillä kokoonpanoilla.

Joukkueiden materiaalit ovat tämänhetkisten kokoonpanojen ja loukkaantumisten perusteella liigan ylempää keskikastia. Tampa hallitsi keskiviikkona ensimmäistä erää mielin määrin, mutta Fleury oli mies paikallaan Penguins-maalilla. Toinen ja viimeinen erä olivat tasaisia, mutta Pittsburgh ratkaisi ottelun kahdella maalilla, jotka tulivat 20 sekunnin sisään. Viimeinen 3-0 osuma tuli tyhjiin. Tampa on runsasmaalinen joukkue ja heillä on kovempi hyökkäysmateriaali kuin Pittsburghilla. Lightning on liigan parhaimpia vierasjoukkueita ja heidän vahvuus on vastahyökkäykset. Alkukaudesta tökkinyt maalivahtipeli on Tampalla parantunut oikeaan aikaan. Smith antoi vahvoja näyttöjä kauden loppuun ja 42-vuotias konkari Roloson koppasi edellisessä ottelussa 36 kiekkoa.

Joukkueiden kohtaamiset olleet tällä kaudella tasaisia, mutta uskon Tampaan, sillä heillä ei ole pahoja loukkaantumisia. Lisäksi jos se pelaa tässä ottelussa yhtä hyvin, kuin edellisen ottelun ensimmäisessä erässä on voitto hyvinkin todennäköinen.

Vierailta löytyy kolme huippuhyökkääjää; Stamkos, St.Louis ja Lecavalier. He ovat tehneet tällä kaudella yhteensä noin 260 tehopistettä! Vieraiden maalivahtipeli on kunnossa, joten ottelun tulee ratkaisemaan se, että saako Tampan vahva hyökkäyskalusto maaleja aikaan. Vierailija ei varmasti halua lähteä 2-0 asemista kirimään ottelusarjassa, joten vieraat palauttavat ylivoiman hyvälle tasolle ja nappaavat 2-5 voiton. 2,90 kerroin kelpaa todella hyvin.

Veikkaussivut | jeejee