Atlanta - Ottawa 27.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 27/03/2011
Jaa tämä...

Jatkuuko Ottawan mahtivire loukkaantumisista huolimatta?

Atlanta Thrashers – Ottawa Senators, Merkki (moneyline) 2, Kerroin 2,02 Betfair

Ennen kautta olisin arvioinut nämä joukkueet alempaan keskikastiin. Atlanta on vasta viime peleissä pudonnut playoff-junasta, joten se saattaa näkyä pelissä. Joukkueen vire ei muutenkaan ole loistokasta; 17 viime pelistä vain kuusi voittoa. Vierailija Ottawa Senators on jo pitkään ollut ulkona pudotuspeleistä. Joukkueelta ovat sivussa hyökkääjät Regin, Michalek ja Alfredsson, jotka syövät hieman hyökkäystehoja. Maalivahtipeli on ollut kuitenkin sen verran jäätävää, että voittoja on tullut.

Senators on voittanut 12 viime pelistään peräti yhdeksän, kahdessa edelisessä 2-1 vierasvoitto Rangersistä ja 2-0 kotivoitto Washingtonista. Muutama viikko sitten se otti kolme perättäistä vierasvoittoa niukoin lukemin. Ottawan nuoret pelaajat ovat nousseet hienosti esiin juuri ratkaisevilla hetkillä. Molemmilla riittää poissaoloja, sillä kotijoukkueelta ovat edelleen sivussa Slater ja Meyer. Materiaalit hyvin tasaväkiset, enkä näe Atlantaa suosikiksi millään, vaikka sillä onkin kotietu.

Heidän peleissään on näkynyt haluttomuus, koska joukkue valui taas ulos pleijareista. Se on 10 vuoden aikana vain kerran yltänyt pudotuspeleihin. Vierailija Ottawa on myös vienyt tämän kauden kohtaamisia, johtaa tällä hetkellä niitä 2-1. Vieraille tarjotaan suoralle voitolle noin kolmen kerrointa, mutta kun se pelaa niin vähämaalisia pelejä, niin moneyline-veto on paikallaan. Craig Anderson oli loistohankinta Coloradosta ja hän piristyi heti. Coloradossa Anderson pelasi alakanttiin, mutta on onneksi löytänyt torjuntavireensä takaisin. Vieraat ottavat 2-1 voiton Karlssonin ja Condran maaleilla.

Veikkaussivut | jeejee

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                          

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                        

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen