Boston - Tampa Bay 4.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 03/03/2011
Jaa tämä...

Kuinka käy Boston Bruinsin voittoputken, kun joukkue palaa TD Gardeniin?

Boston Bruins – Tampa Bay Lightning, Merkki 1, Kerroin 2.15 Expekt

Itäisen konferenssin kärkikamppailu. Boston Bruins on hurjassa iskussa tällä hetkellä. Joukkue tulee kotikaukaloon vierasturneeltaan ja on kuuden ottelun voittoputkessa. Viimeksi Boston Bruins on juhlinut vieraskaukalossa kuusi kertaa peräkkäin vuonna 1972, jolloin joukkue voitti Stanley Cupin. Toistaako historia itseään? Sen aika näyttää.

Kotijoukkue on tällä hetkellä todella tasapainoinen yhdistelmä. Boston Bruinsilla on tällä hetkellä liigan kentien paras maalivahtikaksikko (Rask & Thomas). Puolustus on vahva ja he saivat vahvistukseksi Kaberlen, jolle on käyttöä ylivoimassa. Bruinsilla on neljä todella tasapainoista hyökkäysketjua.

Vierailija Tampa Bay Lightning on ollut myös hyvä tällä kaudella, joskin puolustuspelaamisessa ja varsinkin maalivahtipelissä on vielä parannettavaa. Tänään maalilla aloittaa Mike Smith, joka häviää Bostonin maalivahdeille 100-0. Kotijoukkue pääsee peliin tuoreempana, sillä vierailijat tahkosivat eilen Devilsiä vastaan häviten 1-2. Tämän kauden aikaisempi kohtaaminen TD Gardenissa päättyi kotijoukkeen 8-1 voittoon.

Veikkaussivut | ED89

Expektin arvostelu | Pelaa Expektillä, saat 50 € riskittömän vedon