Vancouver - Colorado 16.3 (ke-to yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/03/2011
Jaa tämä...

Panokseton Colorado vierailee Vancouverissa.

Ottelun tulos: Vancouver – Colorado 4-2, Vihje OIKEIN.

Vancouver Canucks – Colorado Avalanche, Merkki 1, Kerroin 1,58 Betfair

Sarjakärki Vancouver isännöi liigan hännillä majailevaa Coloradoa. Avalanche on pelannut ilman panosta jo pitkät ajat ja otteet ovat olleet sen mukaiset. Joukkue on napannut vain yhden voiton 10 edellisestä ottelusta. Edes joukkueen maalivahdit eivät ole pystyneet pitämään joukkuetta peleissä mukana, joten tänään saattaa repsahtaa Vancouverin hyväksi.  Lisäksi Coloradolla on pahoja hyökkäyspään poissaoloja; sivussa ovat Paul Stastny (20+33), Milan Hejduk (19+29) sekä joukkueen ykköspakkeihin lukeutuva John-Michael Liles (6+36).

Vancouverilta on sivussa Bieksa ja Sami Salo, mutta Alexander Edlerin tulee takaisin kokoonpanoon. Kotijoukkue pääsee siis lähes parhaalla kokoonpanolla peliin. Vancouver on todella tulikuumassa vireessä. Canucks on napannut kahdeksan voittoa 10 edellisestä ja joukkue liitää kuuden ottelun voittoputkessa. Joukkue on tukevasti sarjan kärkisijalla. Colorado on joutunut nöyrtymään Vancouverille tällä kaudella useaan otteeseen, tällä hetkellä voitot Canuckseille 4-1.

Huomionarvoista on se, että Coloradolla on yli- sekä alivoimapeli liigan heikoimpia, Vancouverilla se on parhaimpia. Avalanchen ylivoiman onnistumisprosentti on vain 18,2%, Vancouverilla se on huikea 25,4%. Kuumia pelaajia voidaan kotijoukkueesta nostaa, mm. Sedinin veljekset ovat iskussa, sekä viime pelissä herännyt maalitykki Ryan Kesler. Kotijoukkueella on kaksi huippuveskaria, tällä kertaa Roberto Luongo saa levätä, kun tolppien väliin luistelee Cory Schneider (92,7%). Vancouver juhlii selvää 5-1 kotivoittoa.

Veikkaussivut | jeejee

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                        

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                      

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen