Udinese - AC Milan 22.5

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/05/2011
Jaa tämä...

Italian liiga saa upean päätöksen.

Udinese – AC Milan, Merkki 1, Kerroin 

Italian Serie A:n päätöskierroksen huippuottelussa Udinese saa vieraakseen AC Milanin. Ottelussa on Udinesellä suuret panokset, puolestaan AC Milanin juhlat alkavat kun tuomari viheltää pelin poikki – mestaruus varmistettiin jo monta kierrosta sitten. Udinese on menossa ensi kaudeksi Mestareiden Liigan karsintoihin, mikä olisi raitapaidoille upea suoritus. Ongelmana on kuitenkin se, että Lazio on kaksi pistettä Udinesea jäljessä ja Roman kakkosseura tulee voittamaan lähes varmasti oman vierasottelunsa Lecceä vastaan. Udineselle riittäisi ottelusta tasapeli varmistamaan pääsyn kyseisen liigan karsintoihin, mutta varmasti Alexis Sanchezille halutaan todella upea jäähyväisottelu. Jokainen tietää, että silloin ohjelmaan ei kuulu puolustaminen koko ottelun ajan.

Udinese on materiaaliltaan AC Milania jäljessä, mutta kotietu tasoittaa tilannetta selvästi. Lisäksi vieraiden motivaatio on suuri kysymysmerkki, kun ei ole mitään pelattavaa. Milanolaiset ovat ylivoimaisesti tämän kauden Italian parhaita, eikä se siitä mihinkään tule muuttumaan, vaikka joukkue häviäisi kauden päätöspelinsä.

Monet varmasti muistavat joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen, joka päättyi Milanossa San Sirolla 4-4 tasapeliin. Kyseinen ottelu oli todellista maalijuhlaa, eikä varmasti se tässäkään ottelussa kaukana ole. Raitapaitojen kärkikaksikko, viimeisen kerran, haluaa varmasti tarjota kotiyleisölle sitä mitä he haluavat – maaleja. Se on varmaa, että Alexis Sanchez ei millään jatka kotijoukkueen riveissä ensi kautta, mutta kotiyleisö tulee muistamaan pelaajan ikuisesti – se on aivan varma.

Veikkaussivut | Tuomas