JYP - Blues 31.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 31/03/2011
Jaa tämä...

Molemmat joukkueet ovat saanneet levätä.

JYP – Blues, Merkki alle 4,5 maalia, Kerroin 1,95 Nordicbet

Blues on näyttänyt kaikille, että heidät pitää ottaa tosissaan. Ässiä vastaan pelatussa ottelusarjassa tärkein voitto oli ehdottomasti Porissa pelattu kolmas kohtaaminen. Jos Ässät olisivat voittaneet tuon ottelun Blues:lta olisi loppunut jalat kesken. No, Blues voitti sen ja he pääsivät lopulta ottelusarjasta jatkoon. Nyt he ovat saaneet levätä viisi päivää ja on valmiina kohtaamaan SM-liigan parhaimman joukkueen.

JYP on ollut murhaavan tehokas kotiotteluissa, mutta heille tarjotaan liian pientä kerrointa tähä otteluun. Pihlströmillä on gorilla selässä ja Sami Vatanen on loukkaantunut. Heidän puolustus ei ole tarpeeksi laaja. Siellä on isoja miehiä ja jos ottelu on pitkään tasan, alkaa JYP:n etu häviämään ottelun myötä.

Molemmilla joukkueilla on loistavat maalivahdit, loistavat valmentajat ja uhrautuvainen joukkue. Nämä ottelut tulevat olemaan tiukkoja varsinkin Espoossa. JYP ei ole pelannut yli viikkoon ja Vatanen on siis poissa. Ensimmäinen ottelu tulee varmasti olemaan tunnustelua. Toivottavasti ei tule tylsää ottelua, mutta maalit ovat vähässä.

Runkosarjassa voitot menivät JYP:lle 5-0, maalierolla 17-3. JYP viimeisteli näissä otteluissa 13 maalia viimeisessä erässä.

Kunhan Karalahti keskittyy peliin kaikki on mahdollista

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                          

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                        

Unibet tarjoaa 100€ starttibonuksen