Ilves - JYP 23.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/03/2011
Jaa tämä...

JYP:n kannattaa jättää alkoholit bussiin.

Ilves – JYP, Merkki 1, Kerroin 2.93 Betsafe (moneyline, sis. myös jatkoerän)

Ottelusarjat ovat JYP:lle 3-0, mutta vielä ei ole tuuletteluun varaa. JYP ei voi lähteä otteluun “takki auki”, kuten viime ottelussa nähtiin varsin hyvin. JYP:ltä on poissa ainakin Jari Jääskäläinen, joka on pelikiellossa taklattuaan viime ottelussa Teemu Kesää. Kesä on varmasti pelikunnossa, mutta Teemulle ei vielä kesää tule.

Jos JYP miettii tällä hetkellä, että lähdetäänkö illalla Tampereelle vai Jyväskylään juhlimaan tulee ottelusta varmasti tappio. Perrin heitti ensinmäisessä ottelussa tehot 3+1, mutta silloin kun tilanne tuntuu olevan tiukka ei Perriniä näy. Harri Pesonen sen sijaan on JYP:n tärkein hyökkäävä pelaaja. Jos tällä muuramen “pojalla” on ilta mielessä niin kuka ratkaisee ottelun? Viimeksi ratkaisun juonittelivat Pesonen ja Jonne Virtanen, mutta tällä kertaa se löytyy Ilveksen puolelta.

Viime ottelu tampereella oli todella tiukka ja niin tulee olemaan nytkin. Vielä kun tamperelaiset pitäisivät enemmän meteliä kuin vanhukset bingossa, syttyisi Ilves otteluun. Aikaisemmissa otteluissa on tullut paljon maaleja ja kertoimet ovat laskeneet aika paljon. Expekt tarjoaa kerrointa 2.25, että ottelussa tulee alle 4,5 maalia, joka on kokeilemisen arvoinen. Ilves – JYP 2,3 – 0,1,2

Veikkaussivut | Neukka

Tykkää Veikkaussivuista facebookissa, niin saat ilmaisia vetoja. Katso lisää Veikkaussivujen facebook-sivuilta.

Betssonilta 125€ talletusbonus                         

Nordicbetiltä 100€ talletusbonus                       

Unibet tarjoaa 50€ starttibonuksen