Meksiko U17 - Uruguay U17 10.7 (la-su yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

U17-futiksen huikea MM-loppuottelu.

Meksiko U17 – Uruguay U17, Merkki 2, Kerroin

Kisaisäntä Meksiko on pelannut todella vakuuttavasti läpi turnauksen. Joukkue on pelannut todella kylmänviileästi, eikä se tunne mitään paineita. Meksiko on voittanut kaikki kuusi otteluaan tähän mennessä maalierolla 15-7. Jos joukkueen heikkoutta pitää etsiä, löytyy se puolustuspäästä. Meksikon peli on aika lailla hyökkääjien onnistumisien varassa. Kisaisäntä kaatoi välierissä mestarisuosikkeihin lukeutuvan Saksan hienon nousun päätteeksi maalein 3-2.

Uruguay on ollut vähintäänkin yhtä vakuuttava. Kuudesta pelistä viisi voittoa, ja maaliero kahdessa edellisessä pelissä komeat 5-0. Se hyydytti esimerkiksi Uzbekistanin vaarallisen vastahyökkäyspelin. Myös mestarisuosikki Brasilia kaatui välierissä ilmiömäisesti maalein 3-0. Ennen kaikkea puolustuspeli oli todella varmassa vedossa välieräottelussa, ja se pysäytti turnauksen laadukkaimman ja laajimman hyökkäyskolmikon. Uruguay on päästänyt turnauksessa vain kolme maalia Meksikon seitsemää vastaan.

Joukkueet ovat todella tasaväkiset. Molempien ollessa huippuiskussa, on Meksiko pieni suosikki kotiedun turvin. Silti, jos Uruguay jatkaa varmaa peliään puolustuspäässä, ja pysäyttää Meksikon vahvuuden on sillä saumat voittoon. Sinipaitojen pitää iskeä Meksikon heikkoon kohtaan, niin silloin voi tulla tulostakin.

Veikkaussivut | JJ