U-17 MM-kisat: Uruguay - Brasilia 7.7

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jatkaako Brasilia voittokulkuaan välierissä?

Uruguay – Brasilia, Merkki 2, Kerroin

Alle 17-vuotiaiden MM-kisojen välierät alkavat Meksikossa. C-lohkon kakkonen Uruguay voitti neljännesvälierissä heikon Kongon vaikeasti 2-1. Puolivälierissä Uzbekistan kaatui numeroin 2-0. F-lohkon ykkönen Brasilia voitti neljännesvälierissä Ecuadorin 2-0 ja puolivälierissä kaatui kova Japani lukemin 3-2.

Brasilia on pelannut hieman Uruguayta paremmin ja onkin välieräjoukkueista tehnyt toiseksi eniten maaleja. Toisaalta Uruguay on päästänyt vähiten maaleja. Brasilia on materiaaliltaan pari askelta edellä ja odottaa sopiikin, että Uruguay lähtee peliin jälleen puolustuksen kautta. Uruguay on kohdannut oikeastaan vain yhden kovan tason joukkueen, Englannin, jolle se hävisi 0-2. Brasilia onkin selvästi kovin vastus Uruguaylle tähän mennessä. Ainoa joukkue, joka on venynyt Brasilian kanssa edes tasapeliin, on Norsunluurannikko.

Afrikkalaiset pelasivat hyökkäävää jalkapalloa, joka näytti tehoavan hyvin Brasiliaa vastaan. Uruguay pelaa päinvastoin paljon puolustavammin, joten maalipaikatkin saattavat jäädä vähiin eikä Brasilian puolustus joudu ahtaalle, niin kuin Norsunluurannikkoa vastaan. Brasilialla on turnauksen ylivoimaisesti kovin hyökkäyskolmikko, mikä tulee dominoimaan peliä etenkin hyökkäyspäässä; Leo (2), Adryan (3+2) ja Ademilson (5+2).

Suuren materiaaliedun, turnauksen ylivoimaisesti parhaan hyökkäyksen ja parempien peliesitysten siivittäminä Brasilia on jälleen vahvoilla ja jatkaa finaaliin.

Veikkaussivut | HIFK