Tottenham - Arsenal 20.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 20/04/2011
Jaa tämä...

Valioliigan kärkipään kamppailu molemmille joukkueille tärkeä.

Tottenham – Arsenal, alle 1,5 maalia, Kerroin 

Illan katseet kohdistuvat Espanjassa pelattavan El Classicon lisäksi mös Englannin kentille, jossa pelataan yksi kauden merkittävimmistä otteluista Tottenhamin ja Arsenalin kannalta.Tottenhamilla on mahdollisuus nousta taistelemaan Mancester cityn kanssa neljännestä paikasta, mutta toisaalta häviö merkitsisi Lontoolaisille uhkaa tippua pois ensi kauden eurokentiltä. Arsenalilla on nyt mahdollisuus päästä lähemmäksi sarjajohtaja Mancester Unitedia, joka pelasi eilen maalittoman tasapelin Newcastlea vastaan. Jos taas Arsenal ottelun häviää, on sen mestaruushaveet oikeastaan romutettu, sillä Chelseakin voi nousta voitolla Birminghamista ohi Arsenalin.

Lontoolaisten Derbystä onkin odotettavissa tarkkaa peliä ja hyvin mahdollisesti yksi maali voi ratkaista koko pelin. Kummatkin joukkueet pääsevät kentälle parhaimmillaan kokoonpanoilla, joten etua ei siinää kummallakaan ole. Kuntopuntari kertoo myös sen, että kumpikaan joukkue ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan ja maalinteon kanssa on pienoisia ongelmia. Tottenham on jäänyt viimeisissä kuudessa ottelussaan viisi kertaa ja Arsenal kaksi kertaa nollille. Kohteeseen tarjotaankin huippukertoimet jota ei voi olla hyödyntämättä.

Veikkaussivut | jokinen9

Veikkaussivut valitsi tämän vihjeen Päivän vihjeeksi ja palkkioksi siitä maksetaan joka päivä kirjoittajalle 5 €! Kaikki Veikkaussivujen vihjeet näet foorumilta. Voit myös itse kirjoittaa vihjeesi päivittäin, jolloin sinulla on mahdollisuus tienata.