M. Sharapova - S. Lisicki 30.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 30/06/2011
Jaa tämä...

Lisicki on yllättänyt monet hyvillä otteillaan.

Sharapova – Lisicki+1.5, Merkki 2, Kerroin

Wimbledonin tennisturnauksen naisten välierä. Sabine Lisickin välieräpaikkaa voi moni pitää yllätyksenä, mutta villillä kortilla turnaukseen päässyt nuori saksalainen on tekemässä nousua tennismaailman huipulle. Lisickillä on alla 11 voittoa peräjälkeen ja kaikki ruohoalustalla. Tämän voittoputken aikana ovat kaatuneet mm. Na Li ja Marion Bartoli, molemmat tässä turnauksessa.

Sabine Lisicki on ollut naisten puolella turnauksen paras syöttäjä, vaikka ajoittain ykkössyöttö tökkikin viime ottelussa. Tämä johtui todennäköisesti kovasta jännityksestä. Joka tapauksessa, Lisicki johtaa omilla kymmenluvuillaan läpisyöttötilastoa, joita on kertynyt 44 kappaletta. Saksalainen näytti myös viime ottelussa, että hän pärjää myös pitkissä palloralleissa, kaiken kaikkiaan hän on ollut loistava.

Maria Sharapovan välieräpaikka tuskin on kenellekkään suurempi yllätys, mutta mainittakoot että venäläisellä on ollut huomattavasti helpompi ohjelma kuin Lisickillä. Wimbledonin vuonna 2004 voittanut venäläinen lähtee kokemuksensa vuoksi otteluun ilman muuta suosikkina, mutta upeasti pelannut saksalainen ei varmasti tule jyrän alle jäämään. Ei ainakaan jos sama tahti jatkuu mitä viimeiset 11 ottelua ovat näyttäneet. Uskonen, että nuori saksalainen ottaa Sharapovalta ainakin sen yhden erän.

Sharapovalle on pedattu taas koko turnauksen voitto lähes tarjottimelle, mutta saa nähdä käykö samanlailla kuin Ranskan avoimissa.

Veikkaussivut | ED89