J-W. Tsonga - R. Federer 29.6

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 29/06/2011
Jaa tämä...

Kiusaako Tsonga kuusinkertaista mestaria?

Tsonga+2,5 – Federer, Merkki 1, Kerroin

Wimbledonin tennisturnauksen miesten puolivälieriä. Ranskalainen Jo-Wilfried Tsonga saa vastaansa todella kovan haasteen, sillä sveitsiläinen Roger Federer tuntee ruohokentän metkut kuin omat taskunsa. Federer on voittanut turnauksen huimat kuusi kertaa ja ollut kerran häviävänä osapuolena finaalissa. Melkoinen vuori on siis Tsongalla tänään keskuskentällä kiivettävänä.

Jo-Wilfried Tsonga on tekemässä paluuta huipulle loukkaantumisten jälkeen. Ranskalainen on saanut syöttöpeliään kuntoon ja on lätkinyt turnauksessa toiseksi eniten läpisyöttöjä, peräti 78 kappaletta. Nopeimmillaan syöttö on lähtenyt 218km/h ja tämä on yksi ranskalaisen aseista Wimbledonin valtiasta vastaan.

Jo ennen Wimbledonin tennisturnausta Tsonga näytti, että paluu huipulle loukkaantumisten jälkeen on alkanut, sillä ranskalainen kukisti ennen Wimbledonia Queensin tennisturnauksessa maailmanlistan ykkösen, Rafael Nadalin. Jos ja kun Tsongan syöttö kulkee, on hänellä mahdollisuus kyllä Federer kuoroon. Erävoitto on erittäin todennäköistä, jonka onnistui myös Mikhail Youzhny tekemään edellisellä kierroksella Rogeria vastaan.

Veikkaussivut | ED89