VIDEO: Ville Hussolle NHL-sopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/10/2016
Jaa tämä...

Helsinkiläisseuran maalivahti siirtyy nuottipaitojen organisaatioon.

HIFK:ssa päättyneellä kaudella pelannut Ville Husso on tehnyt NHL-sopimuksen. Suomalaismaalivahti siirtyy kolmen vuoden tulokassopimuksella St. Louis Bluesiin.

Husso palkittiin SM-liigassa viime kaudella parhaana maalivahtina. Hän urakoi runkosarjassa torjuntaprosentilla 92,7 ja pysäytti pudotuspeleissä kiekot torjuntaprosentilla 93,5.

Hussolle jäi SM-liigasta käteen hopeasijoitus, sillä Tappara oli vahvempi jännittävässä finaalisarjassa. Joka tapauksessa kausi oli nuorelta maalivahdilta erittäin onnistunut.

St.Louis Blues varasi Husson vuonna 2014. Seura varasi hänet tuolloin neljännellä kierroksella numerolla 94.

St. Louis Bluesin organisaatiossa pelaa tällä kaudella kaksi suomalaista, joista toinen on sentteri Jori Lehterä ja toinen puolestaan puolustaja Petteri Lindbohm. Tällä hetkellä nuottipaidat pelaavat NHL:n pudotuspelejä, joissa Dallas Stars -sarjassa on edessä ratkaiseva seitsemäs kohtaaminen.

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa ensi yönä yksi ottelu, kun Washington Capitals matkustaa Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Kotijoukkueella on mahdollisuus laittaa ottelusarja pakettiin.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Kumpi on kovempi – Laine vai Matthews?
Jokerit ja Chay Genoway sopimukseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa